Кінофестиваль Венеції

Другий день Венеціїського кінофестивалю став прем'єром трьох фільмів. Все почалося з показу фільму російським режисером Кирилом Серебрьковим «Треасон». Це дуже значний захід для вітчизняного кіно, адже фільм входить в конкурсну програму і стверджує головний приз кінофестивалю - «Золотий Лев». Після міжнародної каси «Betrayal» представили фільм на червоному килимі, представників трилера «Ice» перед камерами, а також творців французької комедії «Superstar». Але все в порядку.

Я не знаю, коли учасник «Віагра» Альбіна Джанабаєва почав діяти в фільмах, але роль у «Треазоні» має більш значний (і чутно бути дуже цікавим). На червоному килимі Альбіна з'явилася в дуже красиву сукню, що складається з багатошарового геометричного листя і блискучої спідниці блискітки до підлоги з невеликою сливою. Крім сукні подаються оригінальні ювелірні вироби - сережки з зеленим, червоним і рожевим камінням і великим кільцем. На мій погляд, актриса зуміла адекватно представляти Росію в Венеції і, за винятком одного маленького надпису (до активного макіяжу очей, через який погляд практично невидимий), образ виявився дуже успішним.

І ця сукня особливо для тих, хто вважає нарядами Letitia Casta на відкритті кінофестивалю вульгар і вульгару. Добре, це квіти. І ягоди були вечірніми туалетами (якщо його можна назвати) Франзиска Петрі, німецькою акторкою, яка також виступала одна з ролей в «Треазон». Я думаю, що це просто весело. Звичайно ж, весь жах наряду криється в блискучих голих дуках в туго, але навіть без неї сукню не буде виглядати найкращим чином - бооб виглядає дуже недовго, а декор на спідниці в місцях нагадує фольгу.

р.

Вінона Ридер з'явіўся на прем'єрі фільму «Іце» в мереживному чорному плаття Dolce & Gabbana. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І я єдиний, хто вважає, що актриса виглядає синізованою і страшною?

Британська актриса Gabriella Wright in Valentino. На мій погляд, не поганий вибір, але це одна з тих величезних кількості суконь на червоному килимі, які не пам'ятають нічого. Можливо, варто було підібрати деякі ювелірні вироби з камінням контрастних кольорів або помітних аксесуарів, щоб наряд відігравав в новому шляху і не зливався з червоним килимом.

Зірка фільму «Суперстар» Cecile de France обрана для її тріумфінгу не розкішний вечірній туалет, безліч акторів в цьому випадку, але грайлива коктейльна сукня. Чорний і білий міні з відкритою спиною і перо декор виглядав дуже красиво, але в той же час дуже банальний. На мій погляд, це час, щоб видалити піноподібні спідниці від використання, занадто багато з них.

3610Р. 4200Р.

Кіно актриса Brit Marling на Gucci. Сукня з курортної колекції виконана в дуже простому стилі і прикрашена класичним квітковим принтом італійського модного будинку, який несе неускладнену назву «флора». За всю свою простоту, наряд виглядає дуже незвично і навіть оригінально, але я не дуже щаслива зачіска Brit, яку вона вибрала для цього образу. Легка безтурботна хвиля в поєднанні з такою легкою сукню нагадує нам більше прогулянку на пляжі, ніж на соціальний захід, тому варто вибрати більш строгий зачіска - хвіст або прямі глянцеві пасма.

Я люблю комбінезони на червоному килимі, вони завжди виглядають оригінально і незвично, тому я був дуже радий бачити нашу російську модель Ольга Сорокіна в шовковому комбінезоні смарагдового кольору. Я не думаю, що я можу сказати, що про модний образ одного з наших співвітчизників, але на мій погляд він ідеальний. Золоті витончені сандалі (без платформи !!!) відмінно підкреслюють глибокий колір наряду, а кругла муфта з крокодильної шкіри виглядає дуже цікаво - набагато цікавіше, ніж всі ті аксесуари, які ми почали бачити сьогодні.