Залучення, розлучення та скандал

1,1 км Спліт у парі Робстен: обман на Крістен Стюарт Роб Паттінсон. На нашому сайті було написано літописи і папарази.

2. Дженніфер Аністон вступ до Justin Theroux. Ми сподіваємося, що з цим хлопцем Джен зможе втілити всі мрії, пов’язані з його особистим життям.

3. У Tom Cruise розлучення Katie Holmes. Актор не особливо славляє - якщо вірити папарази, він вже має нову пристрасть, яка в його дочці підійде йому.

4. У Катерина Перрі короткочасна романтика з Джоном Майєром. Цей зв'язок став великим PR для Майера, який майже не відомий за межами США як співачка, але кожен знає, що шоу-бізнес красуні проводяться на ньому: Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt, Minka Kelly ...

5. Умань Miley Cyrus займається Ліам Хамсорт. Хтось консервативних фанатів думаю, що це рано, але я думаю, якщо 19 рано, як довго це? Я хочу отримати одружений...

р.

6. Аштон Кутчер з Мілою Кунісом. Хлопці ховали з преси дуже довго, але потім вони зрозуміли, що наш брат (тобто папарцці) все одно візьмуть на гору, і там не було ніякої точки боротьби з ним.

7. Макауле Кулькін і препарати. Не так давно, Національний журнал «Важник» публікує сенсаційну статтю - розвідки другу Кулькіна, які заявили, що «домашня людина» сидить щільно на героїні, і Міла Куніс - це благ для всього, після розбиття, з яким актор повністю вийшов божевільний. Представники Маккаули відразу відмовляються від інформації, але не забарвлює зовнішній вигляд актора.

8. У Загибель Сталона. 13 липня в будинку загинув царський скелястий син. Одна з найбільш поширених версій смерті, яку Сильвестр і його сім'я намагаються повісити з усіма їх можливою, є наркозалежністю.

9. Навігація Зоряний Принц Гаррі. Про скандальні фото представника царської сім'ї, який був партією, в якій його мама подарувала народження, поділилися на два табори. Деякі вважають, що князь також чоловік і має право іноді поводитися як нікелю, але люди консервативних і гнійних поглядів говорять, що Гаррі розіграли всю сім'ю Віндзора і повинні бути серйозно покарані. Що робити з ним зараз, що все вже трапилося (фото опубліковано, скандал злодій)? Не ви ляпас князь Чарльз на голий дупа з поясом.

10. вагітності Adele. 24-річна британська душа діва не рекламувала її стосунки з хлопцем ім. С. Конецького, тому новини її вагітності стали холодною водою на головах прихильників. В даний час Адель практично не дає концертів - піклується про себе і майбутнього малюка.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное