Леді Гага.

Нехай люди будуть називати леді Гага красиво, але вона не прагне бути так для всіх, дівчина досить лояльних шанувальників. Вентилятори дивляться в цьому 26-річному літньому співаку, що інші не бачать: для них вона завжди буде сексуальною, чарівною і дуже яскравою художницею. У світі популярної музики Стефані Германота є відносно недавно, але за минулий період вона показала нам більше безшумних, ексцентричних і оригінальних нарядів, ніж ми коли-небудь бачили. Спочатку це було цікавості, тепер це нудно, але це буває, тому співачка може запропонувати нам щось інше, а саме стати нормальною особою з нормальним зовнішнім виглядом. Це буде дивно, хоча я не чекаю цього, тому що наступний альбом Ґага буде називатися «арт-поп» або поп-артом, і ми всі знаємо, що це таке. Яскраві кольори, несподівані комбінації і багато іншого. Але це не до весни наступного року, але зараз ми розглянемо «поп-арт» макіяж Lady Gaga.

Леді Гага.

1,1 км Сінгер в урбанізованому образі Марилін Монро на шляху з неї порошкового автомобіля. Я не схожий на це, коли ви копіюєте досить Мері, але Гага, безумовно, краще в цій державі, ніж в вічної Боженості зображень. Дуже гарна дівчина. Більш часто, ніж не, це фреак, так фрак ...

Леді Гага.

2,2 км Це важко судити макіяж, коли у вас є ембріон, як це, але я спробую. Гага також має червоною помади і стріли в очах, хоча що під очима явно зайве. Зображення – це образ, щоб шокувати аудиторію – це його професійне покликання, яке не може бути обраний на всіх. Продюсери часто накладають своє бачення на сцені.

Леді Гага.

3. У Яскравий етап макіяжу, ні додати, ні додати.

Леді Гага.

4. У Сінгер з міні-косметикою в образі чоловіка. Це її особиста зміна его, але іноді він отримує цікавий, не прокинувся з taylor Kinney? Я вірю, що вона розумна дівчина і не шокує чоловіка.

Леді Гага.

5. Умань Оніони, натхненні культурою аніме. Якщо макіяж був трохи спокійний, Гага може сидіти на березі і зачарувати моряків своїми піснями. Вони сумніваються, що вони будуть зачаровані, але вони приділяють увагу.

Леді Гага.

6. Вульгар.

Леді Гага.

7. Про нас На початку своєї кар'єри Гага була абсолютно звичайна дівчина з незвичайним обличчям. На фоні порожньої брюнетки з правими рисами обличчя Гага очевидно виділилася, але нічого особливого про неї не було. Однак макіяж в ті дні набагато красивіше: стрілки підкреслюють розріз очей, тіні виділяють великі повік, а апельсинова помада додає яскравість.

Леді Гага.

8. У Щось з Монро.

Леді Гага.

9. Навігація Класика: очі підкреслюють, губи «хід». Gaga's makeup - це хороший варіант. Очі - це те, що воістину зачаровує її обличчя.

Леді Гага.

10. Вишуканий макіяж в золотистих тонах зробить красу будь-якого, і від Гага з її цілком хорошими даними і ще більше. Сіро-волосатий німф, якщо будь-який.

Леді Гага.

11. Фурнітура замість тушів - варіант не практичний, але оригінальний.

Леді Гага.

12. На початку своєї кар’єри, 26-річної співачки. Вона віддала перевагу рожевому помади всім іншим.

Леді Гага.

13.00 р. Натуральні тони на століттях приховують великі склянки, і для підтримки його шокуючого образу Гага носила незвичайну головку і яскраво фарбують її губи.

Леді Гага.

14. Блакитно-чорні вії також непрактичне рішення. У звичайному житті ви не любите такі, і не всі мають бажання. Прийміть до найбільш радикальних людей, щоб леді була самотньою в її зоряному стилі. Це тепер вирішив тільки Кеша, Аврил Лавіне або Taylor Momsen.

Леді Гага.

15.00 р. Сучасний Барбі. Я пам'ятаю, що без цього лука Gaga не з'являвся ... як змінити все це.

Леді Гага.

16.00 р. Зніміть накладки з стразами і пофарбуйте губи більш ретельно і зробіть макіяж буде приголомшливим.

Леді Гага.