Фото Нігелла Баркер

Для кого-небудь мрії чоловіка, для кого-небудь простий фотограф, і для когось чоловіка і батька. 40-річний ветеран моди Нігель Баркер знає, як бути різними і навчає його іншим. Народився 27 квітня 1972 р., в Лондоні, але його коріння Шрі-Ланці допомогли стати набагато більш престижною резиденцією. Нігель виріс у великій сім'ї 9 дітей, де гроші були постійно короткими, але той факт, що його мама була дуже красива жінка допомогли всім братам і сестрам повернутися на ноги. Після того, як мама була власником титулу «Міс Шрі-Ланка», мав хороший дохід і повільно введений в світ моди і своїх улюблених дітей. Один з перших, щоб отримати там був Нігель, який до 18 років мріяв стати лікарем, а після перемоги шоу «Посуд» стала моделлю. За більш ніж 10 років працював в цій галузі, поки він помітив професія фотографа.

Р

Він став друзям з камерою в 1996 році і ніколи не увійшов до нього. Він має власну фотографію студії в Манхеттені та працює з деякими найкращими виданнями світу. Нігель отримав багато в житті, тому ви можете говорити про нього не тільки як модель і фотограф, але і як справедливий суддя в декількох сезонах «Top American Model», режисер, актор і письменник. Баркер знає, що це таке чоловік і батько. З 1999 року він одружений на обличчя фірми «CoverGirl» Кріссі, який дав йому два діти: син Джек і дочка Ясмин.

Нігель з дітьми:

Модель Коко Роча:

А з нашої Ксенії Собчак:

Нігель з коханою дружиною Кріссі:

Ясмин і я роблю Harley!

Зйомка армії моделей. Дуже сфокусовані:

У студії.

Я збираю Марракеш Ніч на Sony A900!

Нічні казки ... Сонце щільно і спокійний ...

На кораблі.

Я збираюсь на інтерв'ю в фантастичному ліму.
61462.

Красиві і талановиті дівчата "Дівчина проекту"

Р

Тексти пісень, а це означає: Ніщо не є більш красивим, коли ваша дочка потрапляє на ляпас.

Мій маленький ящик!

На пляжі в Гамптонах: самопортрет.

З дамою. Double "trouble":

Пейзажі, які приймають Нігель:

Росія...

Нігель Баркер Twitter: twitter.com/NigelBarker