The Born Це Way Ball Tour

Лада Гага продовжує свою екскурсію як Террі Річардсон продовжує свою подорож з нею і камерою. Давайте розглянемо останні фотографії цього творчого дуету.

Частина перша тут.

Маленькі шведські монстри чекають на свій улюблений концерт. Що таке зірка і вентилятори: Гага вони яскраві, гучні і позитивні.

Хтось пощастило бути в ліжку з зіркою. Чудова удача, якщо ви підрахункуєте скільки шанувальників співачки.

Екскурсійне шоу. Леді Gaga в рожевий ...

... і в м'ясних сукнях.

Гага залишає Швецію і проводить фотоплан на своїй соціальній мережі. Її монстри повинні знати де вона і що неправильно з нею!

Габаритний зображення

Террі так божевільний з любов'ю для свого друга, що він готовий бути навіть собакою. Я думаю, не поганий.

Gaga є танці в її кімнаті.

Річардсон буде мати щось, щоб розповісти своїх онуків, оскільки він бачив так багато голих зірок!

Леді Gaga і леді starlight.

Просто fac, просто хардкор.

Лада Гага і Террі відпочинку після іншого шоу.

Гага з вболівальником і її собакою, Фоззі ведмедя.

Співак відіграє свій макіяж після вистави. Якщо це волосся було реальним фото, буде навіть холодніше.

Гага простягається.

Не погано. . . :

Гага користується запахом троянд.

Я і Гага перед шоу.

Митець макіяжу має великий майстер своєї справи. Останнім часом Гага просто не може відійти очей, стала краса (навіть, романтика з Taylor Kinney, звичайно, не можна відписатися, тому що в трансформації він відігравав не останню роль).

Перед виходом на стадію.

Леді Gaga і fozzie після шоу... Я щасливий бути в одному номері з ними!

Ви б'єте.

Ми працюємо в готелі. Задоволення

492653