939
The Born Це Way Ball Tour
Лада Гага продовжує свою екскурсію як Террі Річардсон продовжує свою подорож з нею і камерою. Давайте розглянемо останні фотографії цього творчого дуету.
Частина перша тут.
Маленькі шведські монстри чекають на свій улюблений концерт. Що таке зірка і вентилятори: Гага вони яскраві, гучні і позитивні.
Хтось пощастило бути в ліжку з зіркою. Чудова удача, якщо ви підрахункуєте скільки шанувальників співачки.
Екскурсійне шоу. Леді Gaga в рожевий ...
... і в м'ясних сукнях.
Гага залишає Швецію і проводить фотоплан на своїй соціальній мережі. Її монстри повинні знати де вона і що неправильно з нею!
Габаритний зображення
Террі так божевільний з любов'ю для свого друга, що він готовий бути навіть собакою. Я думаю, не поганий.
Gaga є танці в її кімнаті.
Річардсон буде мати щось, щоб розповісти своїх онуків, оскільки він бачив так багато голих зірок!
Леді Gaga і леді starlight.
Просто fac, просто хардкор.
Лада Гага і Террі відпочинку після іншого шоу.
Гага з вболівальником і її собакою, Фоззі ведмедя.
Співак відіграє свій макіяж після вистави. Якщо це волосся було реальним фото, буде навіть холодніше.
Гага простягається.
Не погано. . . :
Гага користується запахом троянд.
Я і Гага перед шоу.
Митець макіяжу має великий майстер своєї справи. Останнім часом Гага просто не може відійти очей, стала краса (навіть, романтика з Taylor Kinney, звичайно, не можна відписатися, тому що в трансформації він відігравав не останню роль).
Перед виходом на стадію.
Леді Gaga і fozzie після шоу... Я щасливий бути в одному номері з ними!
Ви б'єте.
Ми працюємо в готелі. Задоволення
492653
Частина перша тут.
Маленькі шведські монстри чекають на свій улюблений концерт. Що таке зірка і вентилятори: Гага вони яскраві, гучні і позитивні.
Хтось пощастило бути в ліжку з зіркою. Чудова удача, якщо ви підрахункуєте скільки шанувальників співачки.
Екскурсійне шоу. Леді Gaga в рожевий ...
... і в м'ясних сукнях.
Гага залишає Швецію і проводить фотоплан на своїй соціальній мережі. Її монстри повинні знати де вона і що неправильно з нею!
Габаритний зображення
Террі так божевільний з любов'ю для свого друга, що він готовий бути навіть собакою. Я думаю, не поганий.
Gaga є танці в її кімнаті.
Річардсон буде мати щось, щоб розповісти своїх онуків, оскільки він бачив так багато голих зірок!
Леді Gaga і леді starlight.
Просто fac, просто хардкор.
Лада Гага і Террі відпочинку після іншого шоу.
Гага з вболівальником і її собакою, Фоззі ведмедя.
Співак відіграє свій макіяж після вистави. Якщо це волосся було реальним фото, буде навіть холодніше.
Гага простягається.
Не погано. . . :
Гага користується запахом троянд.
Я і Гага перед шоу.
Митець макіяжу має великий майстер своєї справи. Останнім часом Гага просто не може відійти очей, стала краса (навіть, романтика з Taylor Kinney, звичайно, не можна відписатися, тому що в трансформації він відігравав не останню роль).
Перед виходом на стадію.
Леді Gaga і fozzie після шоу... Я щасливий бути в одному номері з ними!
Ви б'єте.
Ми працюємо в готелі. Задоволення
492653