Фото Лени Кулеской

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Є кілька реальних професійних російських моделей і одна з них – Олена Кулетська, яка стала відома завдяки affair з Діма Білан, яка закінчилася без досягнення обіцяного весілля. Незважаючи на кінець чотирирічного зв'язку, дівчина вийшла за межі декількох фотосесій і участь у відео Білан, ставши провідним на телеканалі MTV. Це не так, що це не таке досягнення, особливо, оскільки навіть колишні учасники реальності демонструють в телеведучих. Але точка не те, що ця блондинка уособлює справжню російську красу в Росії (за кордоном, Наталя Водіянова несе відповідальність за цей випадок). Зауважте, що 30-річний Кулецька народився і провів її дитинство у Харкові (Україна), з якого у віці 6 років переїхав з матір’ю та військовим батьком до Москви. Тому можна вважати російсько-українською моделлю.

р.

З Тімоті:

З Dima Білан:

Франкі Морелло!
3610Р. 4200Р.

Зйомки на телебаченні... : Але це не звідти! Шалім)

Тиждень моди Mercedes Benz. Один тиждень закрито, завтра ще не почнеться!

Ми пишаємось студією для модних!

Я заливаємо літри кави. Енергоатом Щойно розпочато? Красивий лебедя розфарбував :)

У вечірній сукні від Sasha Serova ...

Паспорт мандрівника

Танечка Терешина і я ходию в Буенос-Айресі. А ще один танго ніч попереду!

Мій новий Аргентинський друг

МТВ. Це божевільна бути гаряча!

Ретро флот Аргентина. Не потрібно Ферарі!

На балі в Таурайському палаці Петербурга.

З Олександром Анатолієм:

Привіт, діда Мороза, ви приніс нам подарунки? У НТВ-студії Santa і reindeer прийшли до новорічної програми!

Камін, дерево, LA. Це був хороший Новий рік.

Дмитро Медведєв привітав нас на 2012 рік. Я!
р.

Що нового року без Червоної площі? І під снігом. Навіть в снігу. Ви відчуваєте себе як гість столиці.

Ви не принцеси! Хто? Королева! На набір трендів в DesignBoom.

Ось, Макс Орлов, шикарний тембр російського радіо.
р.

Панда на пікніці в Центральному парку...

День пропущений на бокові лінії Останкіно. Це великий рух! Хто знає пейзаж, eh? ;) Канали Один шоу!

Дівчата-хори) відвідають модний чарівний Саша Савельєва.

MTV на добре збережених канікулах!

Лена Кулетська Twitter: twitter.com/elenakuletskaya