Особисті фото Dave Franco

James Franco - це не тільки один, так і талановитий в сім'ї Betsy і Doug Franco. У пара є два молодших сини, один з яких пішов у підніжжя диких і став актором. Це, звичайно, про Девід (або просто Dave) Franco. Найбільша популярність цього 27-річного актора принесла роль в останньому сезоні серії «Клінічний». До неї він зірвав у серіалі «Святий небо», «Університет», «Спольований», «Не турбувати», а потім в фільмах «По двоє житті Чарлі Сан Хмара», «Ніч страху» і «Махо і Нед.». Всі символи, якщо ви уважно дивитеся, є вторинними, але Dave не втратить надії, щоб стріляти як брат.

Спочатку, Франсо Яр. не хочу бути актором, але приклад James’s був переконливим. У найближчому майбутньому ми побачимо Дайв в очікуваному молоці (в інших словах і не можемо сказати інакше) «Теплиця наших бодів», яка обіцяє бути гідним наступником «Твілай», який закінчує своє існування цього року, а також в трилері «Я не можу бачити зараз», де він буде супроводжувати Morgan Freeman, Джесс Ейзенберг і Mark Ruffalo (в фільмі Дайв нарешті має одну з головних ролей!).

Що стосується свого особистого життя, то відомо, що Дайв мав бажати справи з ТМ «Діне» та «Шаня Грім».

Dave Franco не має Twitter.