763
Оппа! Ганна Стиль!
На YouTube було 177 пам'яток, коли я почав цю посаду) протягом двох місяців. Запрошення до найбільш рейтингових телевізійних шоу, десятки переміксів, грошей, слави... І це незважаючи на те, що пісня корейська, і вона виконується замісною 34-річною Південнокорейською співачкою під псевдонімом PSY (Cai). Пісня GANGNAM STYLE, розбиває всі канони шоу-бізнесу, стала феноменом в поп-музикі (принаймні, тому писати деякі іноземні музичні портали), роблячи останні хіти Katy Perry і Justin Bieber популярні. У той же час PSY не мав сотні акцій, які ці товари мали. Він просто захопив затиск і поставив його на YouTube, і, ймовірно, все ще шокував тим, що він зробив. Покажіть мені, хто знаменитостей може похвалитися, що Britney Spears сама попросила його навчити її танцювати? Є чутки, що сам Джей-З планує підписати договір з ПСЮ для просування його в США. GANGNAM STYLE став хітом тижня згідно з Rolling Stone, і він виступав на MTV Video Music Awards 2012
Важко вірити, що цей корейський стане поп-брендом, але в один раз, Лада Гага не була серйозною. Thrash pop тепер в моді, і таке нестандартне нове обличчя може добре знайти свою нішу.
І в шоу-бізнесу з легкою доставкою PSY, такий термін, як sci-dance з'явився - танці, які імітують кінні гонки.
2193 р.
Те ж саме відео (звернути увагу на кількість переглядів)
Р
Cy показує Britney Spears і Ellen DeGeneres як правильно танцювати psi dance
Cy-dance на сьогодні Шоу
Кі і Кевін Харт на 2012 MTV Video Music Awards
Ци та Джон Майєр.
З Taylor Swift.
Psi, Britney і Simon Cowell
З Крісом Брауном.
Я дивлюся, якщо цей хлопець зможе прийняти корінь на західному етапі?
Важко вірити, що цей корейський стане поп-брендом, але в один раз, Лада Гага не була серйозною. Thrash pop тепер в моді, і таке нестандартне нове обличчя може добре знайти свою нішу.
І в шоу-бізнесу з легкою доставкою PSY, такий термін, як sci-dance з'явився - танці, які імітують кінні гонки.
2193 р.
Те ж саме відео (звернути увагу на кількість переглядів)
Р
Cy показує Britney Spears і Ellen DeGeneres як правильно танцювати psi dance
Cy-dance на сьогодні Шоу
Кі і Кевін Харт на 2012 MTV Video Music Awards
Ци та Джон Майєр.
З Taylor Swift.
Psi, Britney і Simon Cowell
З Крісом Брауном.
Я дивлюся, якщо цей хлопець зможе прийняти корінь на західному етапі?