Фото Райан Рейнольдс

Одружена, розлучення, шлюб, розлучення. Головне, що воно не стане звичкою. Нещодавно канадський актор Райан Рейнольдс прив'язував вузол з іншою колегою в шоу biz – актриса Blake Lively, а також нещодавно зламав свою участь у співачки Alanis Morissette і розлучена актриса Scarlett Johansson. Кожна з своїх нових подруг була запеклою, ніж попередня, і з кожним наступним подругою він відданий менше і менше до моменту залучення. На прикладі Lively стала дружиною Райана лише за 11 місяців знайомства. Тепер пара оснащена новим сімейним гніздом і, швидше за все, скоро ми представимо новину про вагітність 25-річного актора. Але вже є пост про особисте життя Райана, тому я буду торкнутися з його скручами і перетворюється в питання серця. Кар'єра 35-річного чоловіка тепер переживає великий підйом, значно завдяки трилеру 2010 р.

Далі були фільми «The Amityville Horror», «Green Lantern» (право як Blake Lively), комедія «Я хотів би тебе» і кіно «Код доступу до міста». Ренольдс спробував себе практично у всіх жанрах кінотеатру, але тепер відкинувшись за мотивами романтики, сльози драми і комісара, актор запрошується на дії фільмів і трилерів (хоча я думаю, що це краще для нього все ще в комоди). Рейнольдс почав свою кар'єру як юнака, але успіх прийшов до нього тільки до 30 років, коли він зрілий і нарешті почав любити і дівчат і себе (з погляду Райан відомо, що в 20 з хвостиком він вважається себе, щоб покласти його злегка, страшно). Але люди, які вирощували, вирощено, і з цим актором стала перша, для якої він був присуджений титулу sexiest людина на планеті відповідно до людей 2010 року.

Молодіжні фото Райана:

Фото Райана, як ми знаємо його:

492580

р.

Фото з Райана та Бука на весілля (все про папаразию):

р.

р.

Райан Рейнольдс не має Twitter.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное