1380
Спортивний герой – героя в житті!
Що потрібно говорити про школу!
Один день, тридцять років тому, радянський спортсмен залишив спорт для добре. Здавалося б, є тисячі таких людей в спортивному світі. Але це лише на перший погляд. Зважаючи на те, що ми говоримо (передбачимо, щоб розраховувати!) про 11-разовий чемпіон світу, 17-разовий чемпіон світу, 13-разовий чемпіон Європи, 7-разовий чемпіон СРСР.
спортсмени з таким записом треку в історії спорту можна розраховувати на пальцях. І на вершині своєї форми, на висоті своєї слави і кар'єри він раптом залишає спорт, щоб відкрити невелику майстерню для пошиття взуття в Москві протягом декількох років. Ця людина, в повному розумінні слова, поховала талант в землі, або досить погана йому в ісі і брудній воді озера Єреван. Але для того, щоб відновити його для цього навряд чи перетворити мову навіть серед найгарніших шанувальників.
... У цей день 16 вересня 1976 р. тролейбус, що проходив через дамб в воду в Єревані. На глибині десять метрів закопували 2-х пасажирів. Всі з них були допущені до неминучої смерті, якщо не за одну обставину: це було в цей час, що багаторазовий чемпіон світу з підводного плавання Шаварш Карапетян зробив курс по озері. Згодом експерти вважають, що ніхто не в світі може зробити, що Шаварш зробив. У воду, що хмариться падінням тролейбуса, він зламав заднє вікно ногами, і почав витягти несвідомі пасажири. Більше двадцяти хвилин в ісці вода. Твенти життя врятували. По суті, витягував більше людей з візки, але не всі були збережені. Коли Шаварш знову з'явився на поверхню, переповнений на дамських пасерах-побаченні, що весь організм рветься фрагментами зламаного вікна.
Тоді питання, що було найгірше? Shavarsh відповів: Я знаю, що, незважаючи на всі мої тренування, я б був достатнім для певної кількості дів. Він був нульовою видимістю в нижній частині, тому я відчував чоловіка в руках і гнав з ним. Після того, як я вийшов і побачив, що в руках ... шкіра подушки від сидіння. Я шукав її і зрозумів, що ціна моєї помилки була чужою життям. Я мріяв про цю подушку більше ніж раз на ніч.
Таке подвиг коштує його найважчої двосторонньої пневмонії, ускладненої загальним отруєнням крові - міські каналізаці виписали в озеро. Лікарі з великим утрудненням врятували своє життя, але повернення в спорт було з питання: Шаварш Карапетян був відключений.
Він зіпсував свого незвичайного купальника. Але подарунок любові для людей, однаково щедро дарував йому Господь, він багатоповно в цих жахливих двадцять хвилин багато разів.
На прикладі сучасної молоді слід встановити такі люди. Ось як діти піднімаються! Нехай хтось почує про цей гальмівний акт тільки зараз, після 35 років, країна повинна знати і пам'ятати його РЕАЛЬНІ ЗДОРОВ'Я!