Фото Роббі Вільямс

Він називається «Frank Sinatra XXI століття», і він скромно робить якісну музику, яка приємно слухати. 38-річна співачка Роббі Вільямс вже давно виросла з композицій групи «Таке», яка вона була членом протягом декількох років поспіль, а також рішення про виконання сольної кар'єри було передано йому більш ніж легко. Протягом років він був популярним для свого голосу і чарівності, але після того, як він пішов на відпочинок. Зважаючи на всі плюси і мінуси, Роббі прийшов до висновку, що це було час для хлопців Вже в рік Вільямс повністю переконався, що його сольна кар'єра була дорогою і дорожче, особливо з прибуткового соло контракту з Універсал вже був в руці. Завдяки цьому контракту новий альбом художника видається на початку листопада, і він, нарешті, ретельно повернеться до лінії. Але це не головне в ряді змінних подій в житті Роббі, адже 18 вересня він став батьком! Велике спасибі вам друзі!

Baby Theodore (Teddy) Rose Williams був народився в Лос-Анджелесі і Роббі, через кілька днів, вже поділився радістю з світом.

Друга підгузка з татусем... Другий день Тедді на планеті ...
р.

Якщо людина може бути власної фантазії,
Після чого розведення в неспроможність буде безглуздим.
Я зробив все, що я хотів,
Коли і як я хотів, але це не приносить радість - тільки ви знаєте мене.

Fun чат з Robbie Williams і Ben Dickens:

Я і моя команда.

Моя зустріч - це честь!

Я з моїм ганглом. Наш щоденний курс буде на наступний тиждень!
р.

Я і мій старий друг Кріс.

Останній день репетицій.

Найхолодніші в Глазго!
р.

Телефонне інтерв'ю з Брауном Томасом. Фінальний етап.
р.

Дякуємо за Вашу любов!
р.

Мій внесок у Тиждень Моди:D

Новий номер GQ:

Інтерв'ю з пресом в Німеччині:

Дитина буде тут скоро...

Роббі Вільямс Twitter: twitter.com/robbiewilliams