Альона Воднаєва

Новий хост “Холіді в Мексиці – 2”, зірка шоу “Дом-2”, модель, співачка, дружина, мати і просто красива і сексуальна жінка – Альона Воднаєва!
Оновлення Twitter Алони з відкритою регулярністю! Фотографії завжди цікаві і красиві, а коментарі смішні: Аліона лікує себе самоіронією, що не може бути! Краще побачити його, ніж почути 100 разів.
Прихильник до вілли! Бігу більше, ніж iPhone !!! Щиро дякую! Альона Воднаєва (доб. 33)

Думка про цукерку )Альона Воднаєва

У Москві настає ніч, в Мексиці. Я люблю це так багато. Я люблю його. Альона Воднаєва

Українська, Русский, Беларуская

У мене була година на подушці сьогодні. Стійка важка, сидячи більш комфортно. Альона Воднаєва

Найкращий сік можна зробити тільки самостійно! Манго, полуниця, персик, банан.Альона Воднаєва

Карамба! Альона Воднаєва !

Я намагаюся носити закрите взуття від гріха вночі. За минулий тиждень ми зловили близько 10 scorpions біля нашого обладнання. Альона Воднаєва

Останній вечір в магазині grocery ми познайомимося з дитячим бором, який був загартований власником. Годівля його ) Так досить :)Альона Воднаєва

А друг приймав картину мене, поки я відпочивав в інстанрамі. Ну, я думаю, що я дивлю дивний ззовні ) Альона Воднаєва

Прибув друг, hello 2 додаткових кг !!! Михайловська, під час годування мене! Альона Воднаєва

Sunsets в Мехіко є найкрасивішим у світі! Альона Воднаєва

Манго і кавуна. Добрий ранок ;) 416156

Ми сидимо з Вашою таємницею ; Дівчата бесіди найцікавіші! Альона Воднаєва

Я! На місяць чекалось !!! Вони прийшли з Італії! Вони шахтні! CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)

Ось вона, любов! Завтра ніч, oooooooooooooo. . . Альона Воднаєва

Сніданок ;) Альона Воднаєва

Розміщення особистостіАльона Воднаєва

І все ще кинулися на мене, вони ще не стоячи, тому я кинувся в спеку, як на пологів! Уфф! Екстремальна! Альона Воднаєва

Аaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Я не можу вірити очі ) Альона Воднаєва

Добра ніч, Мексика! Здрастуйте вовк ;) Альона Воднаєва