Альона Воднаєва

Новий хост “Холіді в Мексиці – 2”, зірка шоу “Дом-2”, модель, співачка, дружина, мати і просто красива і сексуальна жінка – Альона Воднаєва!
Оновлення Twitter Алони з відкритою регулярністю! Фотографії завжди цікаві і красиві, а коментарі смішні: Аліона лікує себе самоіронією, що не може бути! Краще побачити його, ніж почути 100 разів.
Прихильник до вілли! Бігу більше, ніж iPhone !!! Щиро дякую! (доб. 33)

Думка про цукерку )

У Москві настає ніч, в Мексиці. Я люблю це так багато. Я люблю його.

Українська, Русский, Беларуская

У мене була година на подушці сьогодні. Стійка важка, сидячи більш комфортно.

Найкращий сік можна зробити тільки самостійно! Манго, полуниця, персик, банан.

Карамба! !

Я намагаюся носити закрите взуття від гріха вночі. За минулий тиждень ми зловили близько 10 scorpions біля нашого обладнання.

Останній вечір в магазині grocery ми познайомимося з дитячим бором, який був загартований власником. Годівля його ) Так досить :)

А друг приймав картину мене, поки я відпочивав в інстанрамі. Ну, я думаю, що я дивлю дивний ззовні )

Прибув друг, hello 2 додаткових кг !!! Михайловська, під час годування мене!

Sunsets в Мехіко є найкрасивішим у світі!

Манго і кавуна. Добрий ранок ;) 416156

Ми сидимо з Вашою таємницею ; Дівчата бесіди найцікавіші!

Я! На місяць чекалось !!! Вони прийшли з Італії! Вони шахтні! CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)

Ось вона, любов! Завтра ніч, oooooooooooooo. . .

Сніданок ;)

Розміщення особистості

І все ще кинулися на мене, вони ще не стоячи, тому я кинувся в спеку, як на пологів! Уфф! Екстремальна!

Аaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Я не можу вірити очі )

Добра ніч, Мексика! Здрастуйте вовк ;)