2412
Особисті фото Джастін Бібер
Новий Twitter Фотографії канадського Поп-Ідола
Це був великий шоу сьогодні. Підготовка до Люблю тебе!
р.
Мій ангел.
Дівчина на фото - 6-річний фанат Justin Avalanna Roof, який загинув рак 26 вересня. Протягом декількох років співачки зберігають контакт з нею і допомогли відновитися в будь-який спосіб, але здоров'я дівчини залишився таким же і вона не могла подолати хворобу.
р.
«Жустін, чому ти зносиш бандани? Я сказав: "Не запитайте запитати відповіді!"
Р
Автобусне життя...
Justin ніколи не зупиняється блювотні руху про новий татуювання і дразне шанувальників голого зоряного тіла:
Немає болю...
...але я ще хворий.
Бразильські ритми. Я люблю тебе так багато, Бразилія!
Про нас
Я щасливий, я зробив 500 людей посміхатися і танцювати за 5 хвилин! Люблю тебе!
Вибираючи ліжко занадто важко. Я думаю, що я відключив мій будильник 20 разів.
, Україна
У будинку панує одна дирекція.
Імпровізований фотокомплект з вентиляторами:
63,953,000
р.
P.S.: Для тих, хто не бачив...
Після останнього епізоду баблерів, або буде зменшення, або його концерти будуть кинути в натовпах надії сюрпризу. На сцені, за яку він приготував шанувальникам і попросив їх: «Ви любите мене стільки, скільки раніше?» Вони сказали, що так в хору, звичайно, і Бібер обіцяв їх найбільш ефектним шоу своєї кар'єри, незважаючи на почуття непривабливості.
Джастін Бібер Twitter: twitter.com/justinbieber
Це був великий шоу сьогодні. Підготовка до Люблю тебе!
р.
Мій ангел.
Дівчина на фото - 6-річний фанат Justin Avalanna Roof, який загинув рак 26 вересня. Протягом декількох років співачки зберігають контакт з нею і допомогли відновитися в будь-який спосіб, але здоров'я дівчини залишився таким же і вона не могла подолати хворобу.
р.
«Жустін, чому ти зносиш бандани? Я сказав: "Не запитайте запитати відповіді!"
Р
Автобусне життя...
Justin ніколи не зупиняється блювотні руху про новий татуювання і дразне шанувальників голого зоряного тіла:
Немає болю...
...але я ще хворий.
Бразильські ритми. Я люблю тебе так багато, Бразилія!
Про нас
Я щасливий, я зробив 500 людей посміхатися і танцювати за 5 хвилин! Люблю тебе!
Вибираючи ліжко занадто важко. Я думаю, що я відключив мій будильник 20 разів.
, Україна
У будинку панує одна дирекція.
Імпровізований фотокомплект з вентиляторами:
63,953,000
р.
P.S.: Для тих, хто не бачив...
Після останнього епізоду баблерів, або буде зменшення, або його концерти будуть кинути в натовпах надії сюрпризу. На сцені, за яку він приготував шанувальникам і попросив їх: «Ви любите мене стільки, скільки раніше?» Вони сказали, що так в хору, звичайно, і Бібер обіцяв їх найбільш ефектним шоу своєї кар'єри, незважаючи на почуття непривабливості.
Джастін Бібер Twitter: twitter.com/justinbieber