Andy Whitfield

Нещодавно один з місцевих телеканалів почав транслювати серію «Спартак». «Незрівняно жорстоке і випереджене». До речі, я не бачив ніяких спеціальних хардкор там, і сама серія була дуже захоплюючою в принципі. Я дуже сподобалося Andy Whitfield як зовнішньо, так і з точки зору гри і, звичайно, я не міг Google дізнатися більше про нього. Неважко сказати, я був розчарований, щоб дізнатися, що цей чудовий актор вже не живий! Енді Whitfield загинув рак крові в 2011 році і вже страждав від захворювання під час зйомок для Spartacus. Що необхідно мати внутрішню силу, знаючи про серйозні захворювання з ризиком смерті, дати якісну, реалістичну гру! Дуже, дуже шкода для цього хлопця. Наприклад, Whitfield доводить, що в цьому світі ми проходимо під Богом, чи є ви невідомою особою або перспективною телевізійною зіркою.

64938

Анім був спочатку Валлією, але його сім'я перейшла в Австралію як дитину, і в 2004 році він почав діяти в австралійському телесеріалі, заголовки яких не скажеш нічого. Перший нездатний проект з Whitfield Його сюжет і кіно стиль схожий на пізніший блокбустер Legion з Paul Bettany, і гра Андрія як архангел Гавриїл був похвалений критиками – за які він отримав фільм премію.

У 2009 році Whitfield почали діяти в серії Spartacus. Кров і пісок. Проблемні проблеми зі здоров'ям почалися одночасно, але Анді діагностували лімфоми в березні 2010 року, коротко після прем'єри серії на телевізорі. Таким чином, Whitfield не брали участь у зйомок продовження серії «Спартакус: Помста», роль Спартаку була обрана аналогічним актором, Ліам Макітр. Під час зйомок другої частини Анді перенесли інтенсивний перебіг лікування лімфоми. Але, якщо актор почав лікуватися занадто пізно, або просто його доля. 11 вересня 2011 р. Whitfield Він був лише 39 років...

Whitfield в Comic-Con 2010. Тоді він знав його хворобу.

Анди і дружини.

Вашті Whitfield Прекрасний молодий воїн загинув на сонячний ранок в руках. Як сумувати це ... Відпочинок в миру, Спартаку! Я не буду дивитися другий сезон серії, знаючи, що це сталося, я не уявляю ще одну Спартаку крім Анді.

80168818