1976
Кар'єра Ріанна
Нещодавно журнал «Білборд», довгий і неуважно навчався всіх етапів кар’єри виконавців, прийнято рішення фірми та визнана Ріанна як найкраща в останні 20 років «уніум з Барбадоса». вона тільки 24 років, з яких сім років проводилася на сцені, але дівчина вже перенабрала найважчих поп-співак - Рожевий, який був в другому місці, а Бритней Спірс, які отримали бронзовий рейтинг. Рейтинг був складений за результатами головного ударного параду «Білборд», який Рі неодноразово очолював і в якому він був у верхній десятці рівно 21 разів. Хтось може бути шокований, але зараз без Риганни світ музики просто неможливо уявити і тому вона заслужено очолювала цей ТОП кращих.
Давайте подивимося, як прийшов Ріанна, і які її кліпи були найбільш близькими аудиторією, і водночас аудиторією. Сьогодні місце екранів з відеороликів займає фотографії з зйомки.
"Пон Де Респлей"
"Якщо це Ловін, що ви хочете"
"С.О.С."
"Неповний."
"Ми їздимо"
Умбрелла.
"Пошук і привід"
"Я люблю тебе"
"Не Зупинити музику"
кв.м.
"Зробити чашу"
577590
"Якщо я ніколи не побачила вашу обличчя знову"
Дисктургія.
"Рахаб"
"Знайди свою чергу"
"Російська рулетка"
"Хард."
"Руді хлопчик"
Рокстар 101.
"Te Amo"
"Що моє ім'я?"
"Любов, як ти лікуєш"
"С&М"
"Каліфорнія Кінг Ліжко"
"Вниз"
"Ми знайшли любов"
(доб. 1)
"Діти один"
"Принцеса Китаю"
"Чому ти б'є"
Давайте подивимося, як прийшов Ріанна, і які її кліпи були найбільш близькими аудиторією, і водночас аудиторією. Сьогодні місце екранів з відеороликів займає фотографії з зйомки.
"Пон Де Респлей"
"Якщо це Ловін, що ви хочете"
"С.О.С."
"Неповний."
"Ми їздимо"
Умбрелла.
"Пошук і привід"
"Я люблю тебе"
"Не Зупинити музику"
кв.м.
"Зробити чашу"
577590