Зірки як зірки

У папарцізі літописі я написав, що Ніколь Кідман в даний час дивиться в автобіографічному фільмі про Грейс Келлі. Давайте подивимося, що ще з Голлівудських знаменитостей відіграють зірки минулих років в майбутній прем'єрі.

Скарлетт Джохансон зіграв музею Альфреда Хіччака, Джейнт Лі (який старо-шкільний жах майстр тероризований в психо) в драмі Хічччбек. Ця адаптація книги Стівена Ребело про Хічччах у п'ятому його полум'я буде випущена по всьому світу 1 листопада

Відьмач відіграв мій улюблений Ентоні Хопкінс.

Хопкіни в Hitchcock макіяж

Ще одна Голлівудська краса, Jessica Biel, відтворить ще один Hitchcock улюблений, Vera Miles.

2011-1913 рр.

Хатерс Лінсей Лохан дивиться на прем’єру «Ліз & Дік» до boo LiLo як Elizabeth Taylor

У 2013 році біопік про Джиммі Хендрікс Все це на мій стороні буде випущений, в якому роль легендарного музиканта буде відтворена Андре Бенджамін, рапер від групи Outcast.

У іншому фільмі Hitchcock (повно, нічого сказати!), The Girl, Sienna Miller грає Tippi Hedren, a Hitchcock protégé, який грає в The Birds.

Хічкін буде грати від Toby Jones. Я думаю, що це може зробити.

Жаклін Кеннеді в один раз породжений в багато фільмів, проте, документальний, але зірка її часу можна назвати. У кінофільмі «Бутлер», який буде випущений наступного року, вона відіграє Minka Kelly.

Михайло Дуглас покаже свій музичний талант у фільмі Стівена Содегберга за версією Candelabras, де він відіграє ексцентричну піаністу та шоумена Liberace.

Молодь Лібера, акторка і учасник Скотта Торсона будуть відіграні Матом Дамоном. До речі, на основі книги однойменного Терсону на основі скрипту «Попередити кандельабу».