Elle Жінки в Голлівуді 2012

Минулої ночі, Beverly Hills приймали 19-і Жінки в Голлівуді Нагороди, створених журналом Elle і присуджували за досягнення в галузі кінотеатру. Цього року були дев’ять яскравих голлівудських акторів, які входили Shirley MacLaine, Octavia Spencer, Uma Thurman, Emma Watson, Sarah Jessica Parker, Elle Fanning, Cate Blanchett, Susan Sarandon і Kristen Wiig.

Для презентації нової весняної колекції голова модного будинку Calvin Klein Франциско Коста не міг подумати про краще кандидата, ніж Sarah Jessica Parker. Ця жінка славиться своїм вишуканим і неповторним стилем, а її поточним образом є поза похвалою. Я дуже люблю цю сукню цікавого димного кольору з скульптурним бодісом і легкою спідницею ніжної тканини, до того ж вона просто прекрасно сидить на мініатюрному малюнку Сара. Незвичайно для мене був вибір рожевих атласних човнів з мереживними фінішами, але вони дуже органічно вписуються в образ і, крім того, завдяки їм весь бантик виглядає оригінально.

Р

Останні виходи Ніни Добрева на червоному килимі дали мені надію, що актриса нарешті знайшла свій стиль і більше не вийде від яскравого шляху до шляху хрустких коктейльних суконь і неуспішних туалетів. Але потім я бачив цей наряд. Звичайно, я розумію, що це наряд з назвою (Vera Wang), але навіть з розтягом вона не може бути викликана успішним. Прозора вставка на спідниці і високі ворота виглядають жахливо, ідеально, слід відмовитися від обох, або в крайніх випадках залишити щось самостійно. Про стилізацію я зазвичай тримую мов: золоті сандалі, срібні ювелірні квіти в вухах, п'яльця на голові ... Гармонія не пахне тут!

Kiernan Shipka знову показує нам велике почуття стилю для такого молодого віку, що подається на червоному килимі в коктейльній сукні з Мошино. Завдяки багатоярусним фріролам і розкладним коміром, наряд виглядає дівоча і грайлива, а крем-чорна колірна гамма надає елегантність, яка в модерації корисно в будь-якому віці. Рожевий зчеплення приносить до цього витонченого ансамблю нотку пологів, а чорні загострені туфлі, навпаки, припустимо до дорослого взуття.

Родзинка цієї мінімалістичної сукні стала насиченим смарагдовим кольором, а особливістю всього образу Крістен Віг був, в свою чергу, поєднання всіх кольорів в ансамблі. Зелена сукня ідеально поєднується з бронзовим волоссям, з взуттям теплого жовтого відтінку і з яскравими рожевими тонами в манікюрі і макіяжі. Незвичайне поєднання, яке чудово працювала в образі.

Віола Девіс часто вибирає багаті кольори для червоного килима, в цей час вона зробила ставку на сліпучий білий, який на її шкірі виглядає як яскрава, так і фуксія. В цілому образ актриси здається мені дуже успішним: плаття чудово виглядає завдяки лаконічному силуету і цікавому кольє на грудях, яскраво-блакиті взуття відмінно контрастують з білим кольором наряду і темним тоном шкіри. Для цього ансамблю я обрала менше святкового зчеплення, позбавленого блиску (наприклад, невеликий конверт самеду яскравого кольору), але цей варіант не виключений - шіммерингова обробка приманяє світанку дорогоцінних каменів на ювелірних прикрасах Віола.

Габаритний зображення

Комедія актриса Леся Манн прогулялася червоною килимкою в простому стилі міні-плаття без будь-яких фріл, які вдало компенсували насиченим помаранчевим кольором. Звичайно, такі нарядні та нейтральні аксесуари є дуже простим способом виглядати привабливо, але це, безумовно, працює.

Uma Thurman подарував дочку лише три місяці тому, але вже успішно повернув до неї пренатальну форму. Як для костюма, в якому актриса взяла участь у заході, вона не виглядає найбільш успішним способом - важким і непривабливим. Звичайно, загальне враження псується спалахом з камери, завдяки яким тканина блискає і блискає на підкладку, але не можна відлякувати все на технічних витратах окремо. На мій погляд очевидний недолік образу є взуття, які зважують силует і скорочують ноги. А замість того, щоб костюм був обраний ще більш відкритим і більш елегантним санвузлом на шпилькі з лакованої шкіри.

Не дивлячись на найуспішніший наряд, Uma виглядає дуже свіжим і привабливим - макіяж, шкіра і волосся в ідеальному стані.

Дуже радий своїм вибором сукні Cate Blanchett, намагаючись на оригінальному наряді з чудовим принтом від Proenza Schouler. Друк не все, що примітно для цієї незвичайної сукні: є графічний силует, і цікава обробка у вигляді синього гороху на губі і металевих заклепок на спідниці. Не плаття, але предмети мистецтва. Це жито, що Кате пропущено вибір аксесуарів - такий незвичайний наряд вимагає пари розкішних взуття (я бажати бультонних сандалівузлів з шліфованої шкіри зеленого або синього), а не пари старих човнів з луками.

Я дуже люблю килими Емма Камінь, і цей час не був винятком, хоча у мене є кілька коментарів на цьому зображенні. Я не фанат тканини - це плаття потрібно стояти все ще, щоб зробити його привабливими, інакше є синці і весь вигляд виглядає недбалим і втрачає свою привабливість. Крім того, це буде гарна ідея для стрічки сукні з тонкою стрічкою в тонусі, щоб наряд виглядав завершено. В іншому випадку, у мене немає скарг: колір і стиль сукні красиві, взуття з принтом «підніжка» цікаво контрастують з карамельним рожевим відтінком, а Емма – просто краса.

р.

р.

Це радість бачити Rachel Zoe в сукні відрізняється від чорного або темно-синього кольору, крім того, цей відтінок слону виглядає дуже благородно і свіжим. Що стосується силуету, Рахель не підготував ніяких сюрпризів для нас - все ж довжина до підлоги, все те ж саме ріже без зайвих деталей. Не поганий, але я змінив розмір до меншого - сидячи мішок.

Ще одним вболівальником роботи Calvin Klein є актриса Teresa Palmer в сукні ніжного коралового відтінку. Я люблю стиль наряду, який виглядає дуже об'ємним, але завдяки щільній тканині (зазвичай він неопрен) відмінно зберігає форму. Як очікується, такий стриманий наряд вимагає активних аксесуарів - в нашому випадку ця функція була прийнята на складні сандалі на шнурку. В цілому образ виявився надзвичайно гармонійним - все, починаючи з макіяжу і зачіски і закінчуючи аксесуарами, прекрасно поєднує в собі.

р.

Чи може хтось пояснити мені, чому талановиті та красиві актори часто вибирають непривабливі наряди для соціальних подій? Наприклад, Сасан Сарандон – талановита акторка, приваблива жінка з дуже незвичайною і крихкою красою, і одягнена так нудною і безперешкодною. Я розумію вік, всі речі ... Але в 60 і 70 ви можете виглядати сексуально і стильно. У цьому випадку я не схожа на глухість глухості, завагу силуету і порушення на голові.

Дуже незвичайний наряд був показаний до нас Юліанна Хуб. Актриса, встановлена для фотографів в ансамбль прозорої блузки жовтувато-червоної спідниці стилю з вирізом, який був рудентно кілька тонів темніше, ніж верхній. Зробіть незвичайний ансамбль і я дуже люблю його, а деталі в ретро стилі (нижня білизна і сандалі) додайте ще більш оригінальність. Макіяж також добре поєднується з таким нарядом, хоча я все одно відмовляється від пишного цегляного відтінку.

р.

Безперервно бути ...