Східний Джекі Кеннеді

Вона відома як East Jackie Kennedy і Jordanian Grace Kelly. Італійська мода guru Giorgio Armani один раз визнати, що Rania є основною причиною його життя. «Чому є тіло моделі, і вона виступає як королева – що ще можна?» Її смаки майже європейські... але з дотиком східної розкоші. Наприклад, вона любить носити взуття з чистого золота (пара вагою близько 400 грам), прикрашені діамантами і топазом.

Rania al-Abdallah (Ясин) був народився 31 серпня 1970 року в Кувейті до сімейства Палестинська. Доля Ясінова характерна для сотні тисяч громадян цієї країни. Батько Раня, педіатр, який привітав до Кувейта після окупації Ізраїлю 1967 року свого рідного міста Тулкма на Західному березі. У 1991 році він знову злетів і сім'ї оселилися в Йорданському столиці.

Вона завжди була найкращою в школі та університеті. Вона була освічена в іноземних навчальних закладах: навчалася в Кувейтській Новій англійській школі, потім отримала ступінь в бізнес-адміністрації в Американському Університеті в Каїрі в Єгипті.
У школі Раня не подруги взагалі: батьки більшості своїх однокласників розповіли не зробити занадто тісну дружбу з дівчиною, яка піднялася так вільно. майбутня цариця мала свої погляди на життя. У віці від десяти років вона оголосила про те, що вона ніколи не зношена.

Після вищої освіти вона отримала роботу консультантом з маркетингу в Йорданському представництво компанії Apple Corporation. У той же час, коли вона відмовилась від призначення до старшого положення (Ранія була тоді 22), вона заглашувала двері і очолювала Сітібанк Амману, який належить сестри Йорданського царя і сина-управління.

Саме тому, що вона зустрілася з чоловіком. Вони відразу полюбляють один одному. Принц був зачарований гарною, розумною, освіченою дівчиною. Через кілька місяців - в березні 1993 року - вони оголосили свою участь, а в червні того ж року відбулася прекрасна весільна церемонія.

Торт "Модест"

Тепер вона має чотири діти: Хуссейн (28/06/1994), Іман (27/09/1996), Салма (26/09/2000), Хачим (30/01/2005). Вона знає все, що її діти пристрасно: вона прочитала всі книги про Гаррі Поттера і, як Prince Hussain, користується прослуховуванням Coldplay, 50 Cent і Alicia Keys. При зборі всієї сім'ї всі обряди скасовані. Увечері Раня варить улюблений сир і горіхові печиво своїми дочками, проводить уроки з хлопчиками або допомагає чоловіку варити барбекю (король не довіряє нікому з м'ясним стейком).

Час закінчення з дітьми – це реальне задоволення для неї, як і будь-яка мама. Його найдовший син, Хусаїн, може стати королем в майбутньому, але для нього і відпочинку дітей Раня завжди намагається створити модель життя, що звичайні люди живуть. "Я не знаю, якщо він буде царем, - сказав Раня. «Не дивлячись на це, він повинен формувати адекватні цінності життя і будувати дружні відносини з однолітками». Діти повинні знати, що таке життя.

Королева Йорданія, безсумнівно, одна з найкрасивіших і елегантних королів світу. Дуже вдало поєднує в одязі Арабський костюм і західний стиль. Серед улюблених дизайнерів королева є Eli Saab і Armani. Giorgio Armani називає Rania його Мус.

Королева Раня - улюблена преса. У 2003 році, згідно з опитуванням британського HELLO!, вона була визнана «королевою елегансом», в 2005 році Раня увійшла в ТОП три найкрасивіших жінок, за версією журналу Harpers & Queen, в 2007 році – була в рейтингу 100 найвпливовіших жінок на планеті журналу Forbes.

Королева Раня виступала на Oprah Winfrey Show у 2006 році, де два найпопулярніших людей на планеті говорили про статус жінок в Ісламі. Коли Oprah попросила її, якщо він був "королем, щоб бути королевою," Rania відповів:
«Я працюю мамою. У мене є чотири діти і я відчуваю себе винним про кожного з них, щоб не дати їм стільки часу, скільки я хотів би. Мій чоловік і я повинен відреагувати кожен день з протоколу. Ми плануємо барбекю протягом шести місяців - простий сімейний відпочинок, коли можна обсмажити стейки і сидіти на газоні. Як королеви є першими і для й

Королева Раня активно бере участь у благодійній роботі. Вона робить багато для захисту прав жінок Сходу, за їх визволення. Сама Раня ніколи не носила головки Вона колись сказала в інтерв'ю з журналом ELLE:

Хтось напевно віддаю перевагу, що я зносу [вії], інші, навпаки, дуже радий, що я не зносу його. Але що я повторю, мій особистий вибір. Я завжди запитав ці питання за кордоном. Ми не маємо такої розмови. Давайте судити жінок, які в своїх головах, не їх голови!

У 1995 році Раня створив Фонд Йорданії, неурядову організацію, яка допомагає жінкам брати участь у господарському житті країни та залучати до бізнесу.

До участі у благодійних засадах Ракії входять масштабна кампанія для боротьби з з зловживанням дитини, поліпшення взаємодії органів державної влади з місцевими організаціями, що працюють для захисту сімей.

р.

Королева Раня розповідає багато людей своєї країни, намагаючись зрозуміти, як поліпшити своє життя. Він активний користувач інтернету. Rania має обліковий запис Twitter, а також власний сайт, і кожен день вона намагається відповісти на повідомлення тих, хто досягає її.

(Березень)