Еволюція логотипів

Ці бренди відомі по всьому світу, і нам не потрібно ніяких написів, щоб зрозуміти, що за картиною «розміщеного яблука» приховує ІТ-гігант Apple, і за образом бумеранга, який, по суті, був задуманий як крила, культ Nike. Однак логотипи популярних брендів і корпорацій не завжди були такими, як ми знаємо їх зараз, тому я тут, щоб поділитися цим повідомленням з вами.

р.

Назва Лего спочатку продається ручної дерев'яні іграшки, а пізніше, в 1947 році компанія почала виробництво пластикових конструкторів, завдяки яким бренд відомий в цей день.

Логотип компанії Shell Oil Corporation є одним з найвідоміших логотипів у світі. Компанія була названа після магазину, який продається коробки, прикрашені морськими шкарпетками, серед інших. До 1948 року емблема Shell була м'язової оболонкою, після - оболонка морського гребеня.

На обличчі бренда KFC був і залишається його засновником Harland David Sanders, краще відомий як Colonel Sanders, які загинули в 1980 році.

6160957

Компанія McDonald's була заснована в 1940 році братами McDonald's в якості барбекю. Я все знаю долі.

р.

Для того, щоб зробити його більш зрозумілим для західних споживачів після його відеоігри стали популярними за межами Японії.

Не дивно, що перший логотип Kodak був важкодоступним емблемою в стилі арт-деко, адже засновник компанії George Eastman прагнув надати мозковим мозком коротку і містку назву, яка буде легко читати і виступати. Згодом логотип торгової марки став простим і лаконічним, це життєрадісна, що після 130 років домінування світового ринку корпорація вирушила банкрутство і навіть приймала, що протягом багатьох років він зберіг ядерний реактор під його штабом в Рочестері.

Лай.

р.

Еволюція логотипу Paramount Pictures від 1914 до сьогодення.

Бібліотеки

р.

Неважливо, скільки логотипа CBS TV і радіомогуляльних змін, його емблема з самого початку була ока, яка бачить все.

Перший емблем Playboy не був успішним, як сьогодні логотип.

Продовжувати тему тварин – логотип Фонду Світового Дикого життя.

Брати Warner було засновано чотирма братами і з моменту його створення логотип бренду був щитом, який було змінено лише з часом. Іноді за винятком визнання.

Я радий, що у мене є простий, лаконічний Nokia на моєму телефоні прямо зараз, а не цю рибу з 1966.

З часом логотип Google повністю змінився.

Я думаю, що багато людей знають, що Чупа Чупс дала свою популярність в Сальвадор Далі, це був цей Суреалістичний геній, який створив ромашкоподібну емблему в 1969 році.

До 1986 року емблема Реебока була британським прапором, після чого компанія мала змінити логотип, оскільки уряд Великобританії наказав заборону на використання національних символів для рекламних цілей. Заміщений прапором «вектор», завдяки якому бренд Reebok відомий цей день.

Символ Ника з самого заснування бренда був емблемою з назвою «Свобош» – слово, яке не має специфічних еквівалентів російською мовою (найшвидший переклад – «Свято-Вішле». Логотип символізує крило давньогрецьких богів перемоги Нікі, після чого названий бренд. Таким чином, ми вимовляємо назву компанії невірно, а право на це зробити – «нікі».

Символом кав’ярної мережі Starbucks є двохвостовий рмаїд, а компанія запозичила свою назву від роману Herman Melville Mobidik, надаючи себе після одного з героїв книги – Starbeck.

р.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб надати вам кращий веб-сайт. Тоді, через торговельний конфлікт, він був перейменований в Firefox і отримав логотип, що містить червоний лисиця, що змішує планету.

Один з найвідоміших брендів світу був створений в середині 70-х років. Тоді логотип компанії був зображений сидінь під яблуним деревом Ісаак Ньютон. Але картина була занадто складною, і для просування бренду потрібно більш лаконічний символ. Яблуня, яка стала славою по всьому світу.

Метро Goldwyn Майєр емблем. Це той самий лев, але щороку він отримує більш барвисті і яскравіше.

Виробник шин Піреллі

р.

Українська

р.

Логотип Pepsi був багато. Весь стартував з оригінальним шрифтом, який став більш ніж нижчим за рік, після чого логотип перетворився в корку пляшки і, нарешті, стало те, що ми знаємо це сьогодні – триколірне коло, що символізує традиційні кольори Pepsi. Сьогодні логотип відрізняється від класичної версії, а не для кращого.

Еволюція логотипу міжнародного інформаційного агентства Reuters

Nestle був заснований швейцарським Анрі Нестле. Першим логотипом торгової марки був Анрі сімейний герб з зображенням гнізда птахів. Пізніше герб зникнув, але гніздо з птахом і залишилися три пташки. У 1988 році під час чергового ребрендингу гнізда за невизначені причини втратили одну куртку.

Можливо, найвідоміший логотип у світі в середині 40-х років набуто гарне визнання шрифту, а на початку 50-х кричущий червоний колір, який збереглася до цього дня.

канон

Нагадували мене про фашисту ластівку.

Ксерокс

Призначений для логотипу Mercedes-Benz в 1909 році, трикутна зірка символізує успішність і відмінність бренду на землі, в воді і в повітрі (Даймер, як тільки виробляється як судно, так і авіаційне обладнання), а також означає, що автомобіль однаково комфортний і безпечний для водія, пасажира і механіки.