Москва. Підземна річка Рибинка (42 фото)

За словами автора: На сьогоднішній день я пройшов майже всю систему Рибинка, яка доступна з основного колектора. Я не бачу в письмовій формі звіту про акцію, з якого можна знайти десятки на Рибінці, тому я вирішив написати короткий огляд. Тут будуть зібрані фотографії з різних сортів в цьому році.

Р

Річка починається у вигляді дренажу залізничного вокзалу, а також Ярославського напрямку. Потім він проходить у вигляді великого двометрового копати і переходить в арочну секцію близько 1,6 м, проходячи під доріжок.

Р

Існує неприємна особливість - злив, який не можна подолати без куртки від хімічного захисту. Або змочити від голови до пальця. Арка довжиною 300 метрів.

_ Новини

І після короткого прямокутного розділу ми виходимо в бетонну трубу 1600 мм, в деяких місцях дуже сильно зливається.

р.

Одна з особливостей цієї річки полягає в тому, що хтось не має під час походу. У одному з кампаній Командувач втратив дистанційний контроль і проірвав через хімзу, сьогодні я втратив пляшки води (як правило, втрата невелика) і здається, що я протягував через пази, і камера мого партнера впала в воду, добре коштує недорого. Далі річка протікає під Соколнікським валом біля парку Соколники, тому тут багато коренів. Труба розширюється на дуже прохідний 2.3 метрів. Капи землі та ліси коренів!

На стіні можна побачити написи - це залишилося будівельниками в момент. Ви можете впасти в корені на коліні!

Труба стає очищувачем і швидше можна сміливо ходити, не забуваючи тільки про день капусти.

р.

Схожі місця, як коробка тут, 7 штук ... Під деякі дуже незручні для... Зараз ми десь біля вул. Рибінська, 3

р.

На шляху є 3 неробочі снігопади. Я не фотографував Тоді річка йде під промисловою зоною, підключеною з залізничною станцією Москва-II Мітково. Тут починається сильний неприємний запах з ротування органічних речовин і нафтопродуктів. По суті, приплив каналізації ...

Кругла труба виходить, і ми переїжджаємо в прямокутник.

Історія Цегляний злив з закупоркою в кінці.

До речі, є багато істориків, але важкодоступно. Є кілька цегляних дренажів і притоків, а також нижньої частини річки. Не зрозуміло, що стара лінія. Що можна знайти з головної системи. Ректкут продовжується, незважаючи на туман і запах, дуже приємно прогулятися тут.

Ще одне яйце, але це бетон. На ній можна поїхати 150 метрів, в кінці застрахованої вставки. Є багато бетонних яєць в цьому р., такий номер не бачив в будь-якому місці.

Камера. З індустріальної зони, ми, швидше за все, вже залишимося і кудись ходять біля перетину з вул. Русаковська.

р.

Вид основного колектора Рибинка. Річка йде прямо в круглу трубу.

Перша картина цієї камери показує сухий колектор. Добре запилюється осадами, а в кінці - цегляна сковорідка. Упродовж декількох років кількість сил істотно зменшилася, і я зумів красти під аркою практично заповненого історичного колектора без дискаїну. За ним є камера, в напрямку Яузи є овальним алехером, а в протилежному йде бетонне яйце, частково покрите, частково переросло корінням. Я не хочу піти там, але, можливо, це шлях до старого треку. Немає видимого струму. До речі, це яйце простягається на довгий час паралельно головному колектору. Можливо це залишки старого ліжка. Я згадую яйце пізніше. У камері було багато крикетів (як у всіх сухих аналогічних місцях цієї річки). Функція, так ... Тим не менш, в цьому році майже не було крикетів.

Переглянути.

Далі дуже нудна двометрова труба продовжується довгий час, в якій нічого цікавого крім великого правого притоку. Бетонний яйце практично повнометражний.

В кінці все традиційно забито, але в цей час ми були застою і піднімалися до кінця. Потім зустрілися метрові труби з цегляною підлогою і красивими камерами.

сот метрів подолали, але нічого не було перспективним за межі.

Ми протягуємо решту тьмяної труби і виходимо в прямокутник.

Дуже цікава річ зліва. Якщо ви сходження на вузьку чавунну трубу, ви можете потрапити в красиву десятиметрову секцію колектора з цегляною спинкою! Я ніколи не бачив нічого подібного! Висота - близько 2.3 метрів (безкоштовно)!

Цегли позначені «Челноков».

Однак вся довжина колектора (на відстані можна побачити труби). Трохи добре.

Це може бути старий спосіб, але деякі факти проти нього. Після цегляної ділянки є бетон яйце, в кінці якого є вставка і блокаж. Повернутися до прямокутника. Тепер проходимо під вулицею Жебрунов і кудись підніме біля вулиці Гастелло.

Безсумнівно, візитна картка Рибінки – це смітник і водоспад, за яким починається історичний сайт. Ця камера більш глибока, ніж висота людини, ви можете подолати її з вище за допомогою човна. У 2007 році камера була очищена і вода протікає через вузьку бетонну трубу в перегородці. Тріальні спуски були виготовлені з бетонного колектора без човна, глибина була десь в грудях. У дощу річка несе багато сміття, які осідають в камері і поступово заповнює її. Але це не варто ризикувати таким чином, особливо так як вона не видно під водою, крім того, є багато непристойних...

Для ваги.

р.

Вид ближче.

р.

Швидке пересилання водоспаду.

3250Р. 3700Р.

Тут на правому протікає бетонна патока, в кінці якої знаходиться цегла велика яйце.

Отже, бетон знову знову яйце. У напрямку Язу. І нарешті пропущено яйце. Він закінчується за допомогою блокажу землі, за яким неможливо піднятися.

125194

Ви вже бачите цегляне яйце. До речі, на лівому боці знову боже. Це дивний.

На цегли всюди є позначка «Герасімов».

Яйця ходить 300 метрів і закінчується журавлиною.

, Україна

Downstream Риба. Великий цегляний колектор діаметром 3500 мм. Цей же колекціонер знаходиться в Пресні і Чехері і ніде ще в досліджуваних системах не зустрінеться з ді і навряд чи зустрічається.

Вода стає більш і більше, рівень осаду внизу збільшується. Ви не можете дістатися до порталу без човна. Поблизу порталу, цегляний колектор переходить в бетонну камеру з тротуаром, що працює по стіні.

459788

Луки.

р.

За допомогою порталу можна побачити Яуза і ліхтарі, які спалюють на набережній.

Є така річка в Москві. Але для аматора... Довжина колектора становить майже 4.5 км. Одна з найбрудніших річок Москви - це багато опадів, неприємний запах, сіра вода. Ви не можете порівняти його з бідними, але ще. На мій погляд, в загальному сенсі, один з найбільш нудних річок, особливо середнього струму. Є багато різних і цікавих речей в нижній частині, але вони дуже важкодоступні. Також, є дуже мало відкритих люків - 90% не відкриті, або знаходяться на дорожній дорозі і на території підприємств, так що ви повинні подорожувати тривалими відстанями ходьби по цьому р.

Джерело: самосталькер.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное