1042
Модний блог
Минулого тижня Леона представила свій новий сингл «Трубль» і відразу виконав з ним на шоу X Factor. У своєму блозі вона поділилася своїми емоціями і, як звичайно, писав, що вона була дуже нервовою, але в той же час була так чекаю на цей момент, що щастя переповнено все інше. Співачка сказала, що створення її сценічних костюмів займалася певною Кири і довга сукня темно-фіолетового кольору для вистави також її ручна робота.
р.
Два улюблених кілець Льюїса (і як вона вибрана, бо вона, ймовірно, має величезну колекцію...):
Для зйомок Алана Карр покаже з логічною назвою «Алан Карр: Чатер» Леона, одягнена в червоній сукні з позолоченим намисто. У комплекті дівчина познайомила ще одну британську жінку – Cheryl Cole – і розповіла в своєму блозі, що вона була просто красивою (на що, і ви не можете сперечатися з цим). Тим не менш, сама Cheryl має інші фаворити: вона божевільна про красу і стиль Kate Middleton.
«Віолет – найкращий колір».
«Я люблю хвости. Швидкий, простий і шикарний.
Шафа Леони буде здоровим, деякі шарфи відрізняються тільки кольором, ніж 7 штук!
3610Р. 4200Р.
Між лініями блогу Леони, є тільки одне, що вона хоче виглядати чудово, незалежно від часу року. Після модних трендів співачки співачки.
Якщо слово "красивий" означає щось до вас, ЛЛ переносить його до цього пальто, і якщо він не знає, що це красиво!
«Для того, щоб принести зефір до образу, я поставив ланцюжки на щиколотках. Ви думаєте, що я зробив право?
Р
Такі комірки зроблять навіть самі нудні луки задовільними, і можливо навіть дуже стильними (що пекло не лікує?)
Схід і старовинне є двома натхненниками Леони.
Я захищав кішка Bridget Bardot.
«Я спробував відтворити образ Бардота. Я сподіваюсь, що він працював. . . ?
Льюїс вважає, що ця осінь така спідниця повинна бути під рукою кожного модиста. Вона чудово виглядає з колготкими і дає неймовірно жіночний силует.
Леона на комплекті відео «Трубль».
Я люблю сукні з вирізами!
ансамбль баске. Фемінінність шахти!
908006
Казіо золото годинник і monica Vinader браслет стрейк Леон в іншому вигляді, ніж книга 50 відтінків сірого, що вона зараз читається в смузі.
"Я люблю мій стиль нігті."
доб.
Колготки з зображенням Ейфелевої вежі, яку Leone сподобалося.
"Я люблю мій білявка волосся.
до 604041
р.
Два улюблених кілець Льюїса (і як вона вибрана, бо вона, ймовірно, має величезну колекцію...):
Для зйомок Алана Карр покаже з логічною назвою «Алан Карр: Чатер» Леона, одягнена в червоній сукні з позолоченим намисто. У комплекті дівчина познайомила ще одну британську жінку – Cheryl Cole – і розповіла в своєму блозі, що вона була просто красивою (на що, і ви не можете сперечатися з цим). Тим не менш, сама Cheryl має інші фаворити: вона божевільна про красу і стиль Kate Middleton.
«Віолет – найкращий колір».
«Я люблю хвости. Швидкий, простий і шикарний.
Шафа Леони буде здоровим, деякі шарфи відрізняються тільки кольором, ніж 7 штук!
3610Р. 4200Р.
Між лініями блогу Леони, є тільки одне, що вона хоче виглядати чудово, незалежно від часу року. Після модних трендів співачки співачки.
Якщо слово "красивий" означає щось до вас, ЛЛ переносить його до цього пальто, і якщо він не знає, що це красиво!
«Для того, щоб принести зефір до образу, я поставив ланцюжки на щиколотках. Ви думаєте, що я зробив право?
Р
Такі комірки зроблять навіть самі нудні луки задовільними, і можливо навіть дуже стильними (що пекло не лікує?)
Схід і старовинне є двома натхненниками Леони.
Я захищав кішка Bridget Bardot.
«Я спробував відтворити образ Бардота. Я сподіваюсь, що він працював. . . ?
Льюїс вважає, що ця осінь така спідниця повинна бути під рукою кожного модиста. Вона чудово виглядає з колготкими і дає неймовірно жіночний силует.
Леона на комплекті відео «Трубль».
Я люблю сукні з вирізами!
ансамбль баске. Фемінінність шахти!
908006
Казіо золото годинник і monica Vinader браслет стрейк Леон в іншому вигляді, ніж книга 50 відтінків сірого, що вона зараз читається в смузі.
"Я люблю мій стиль нігті."
доб.
Колготки з зображенням Ейфелевої вежі, яку Leone сподобалося.
"Я люблю мій білявка волосся.
до 604041