Модний блог

Минулого тижня Леона представила свій новий сингл «Трубль» і відразу виконав з ним на шоу X Factor. У своєму блозі вона поділилася своїми емоціями і, як звичайно, писав, що вона була дуже нервовою, але в той же час була так чекаю на цей момент, що щастя переповнено все інше. Співачка сказала, що створення її сценічних костюмів займалася певною Кири і довга сукня темно-фіолетового кольору для вистави також її ручна робота.

Модний блог р.

Два улюблених кілець Льюїса (і як вона вибрана, бо вона, ймовірно, має величезну колекцію...):

Модний блог

Для зйомок Алана Карр покаже з логічною назвою «Алан Карр: Чатер» Леона, одягнена в червоній сукні з позолоченим намисто. У комплекті дівчина познайомила ще одну британську жінку – Cheryl Cole – і розповіла в своєму блозі, що вона була просто красивою (на що, і ви не можете сперечатися з цим). Тим не менш, сама Cheryl має інші фаворити: вона божевільна про красу і стиль Kate Middleton.

Модний блог

«Віолет – найкращий колір».

Модний блог

«Я люблю хвости. Швидкий, простий і шикарний.

Модний блог

Шафа Леони буде здоровим, деякі шарфи відрізняються тільки кольором, ніж 7 штук!

3610Р. 4200Р.

Між лініями блогу Леони, є тільки одне, що вона хоче виглядати чудово, незалежно від часу року. Після модних трендів співачки співачки.

Модний блог

Якщо слово "красивий" означає щось до вас, ЛЛ переносить його до цього пальто, і якщо він не знає, що це красиво!

Модний блог

«Для того, щоб принести зефір до образу, я поставив ланцюжки на щиколотках. Ви думаєте, що я зробив право?

Модний блог Р

Такі комірки зроблять навіть самі нудні луки задовільними, і можливо навіть дуже стильними (що пекло не лікує?)

Модний блог

Схід і старовинне є двома натхненниками Леони.

Модний блог

Я захищав кішка Bridget Bardot.

«Я спробував відтворити образ Бардота. Я сподіваюсь, що він працював. . . ?

Модний блог

Льюїс вважає, що ця осінь така спідниця повинна бути під рукою кожного модиста. Вона чудово виглядає з колготкими і дає неймовірно жіночний силует.

Модний блог

Леона на комплекті відео «Трубль».

Модний блог

Я люблю сукні з вирізами!

ансамбль баске. Фемінінність шахти!

908006

Казіо золото годинник і monica Vinader браслет стрейк Леон в іншому вигляді, ніж книга 50 відтінків сірого, що вона зараз читається в смузі.

Модний блог

"Я люблю мій стиль нігті."

Модний блог доб.

Колготки з зображенням Ейфелевої вежі, яку Leone сподобалося.

Модний блог

"Я люблю мій білявка волосся.

до 604041