Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Осенняя хандра

Якщо осінній сині отримав на Голлівудські зірки, або протикультурні тенденції почали залучати представників популярної культури, але факт залишається тим, що знаменитості все частіше захоплюють себе в пригнічення чорної, а в макіяжі воліють не менше темних відтінків.

[Scarlett Johansson для W Magazine]

На прикладі популярної співачки Katy Perry не перший раз підштовхується до гончарних тенденцій. Я не думаю, що я можу відновити хронологію подій, але я думаю, що вона експериментувала з кольором волосся. Оселившись на пурпурному відтінку, вона вирішила змінити свій цукерковий стиль казкових князів до образу таємничого виразу. Я не знаю, як він підходить з музикою, але я дуже люблю візуальний стиль Katie.

Габаритний зображення

3776999

І навіть завжди сонячний Емма Камінь на прем'єрі «Новий Людина-павук» у Франції одягнена в чорному сукню від Gucci. Макіяж доповнить Готичний погляд, який я особисто б закликав Готичний чарівник, бо в ньому щось чарівне.

Taylor Momsen - відомий коханець з чорної наряди, шкіра, елегантний мережива і, звичайно, потужно не вдалося чорного олівця очей. Її стиль складно визначити в одному слово, але це десь між панковою склею і чарівною готицею.

Р

Не дивно, що їх кінорежисер перейшов на темну сторону. Крістен Вартість, як і деякі з її детракторів або ні, заслужено вважається одним з найбільш стильно підібраних зірок. Цей образ дещо неуспішний з точки зору макіяжу і зачіски, хоча в цілому Крістен виглядає чарівно в готичного плаття з березня.

Він буде любити мене не кажучи вже про актриса Rooney Mara, яка після реінкарнації в Lisbeth Salander протягом тривалого часу проходив цей долястий (спадок, де ви хочете) і дещо драматичний образ.

Флоренція Welch відома своєю фіерією локонів і еклектичного стилю. Вона сміливо міксує збір винограду і боху з модними речами. Але є й готичні образи. Не тільки на заходах, але і на сцені. У одному з інтерв’ю співак зізнався, що в один раз вона була дуже обсесована «Твілайком» і великими, вона часто знаходить «красу в темних речах», крім того, Флоренція в певній мірі вважає себе Готом.

Це те, що гот важко назвати, тому це Nicole Ritchie, однак, на церемонії нагородження Alma Ritchie з'явився в чорному плаття Mathieu Mirano з досить важким макіяжом, який тільки підкреслив темний, драматичний образ.

Не дивлячись на те, що Мері-Кате і Ашлі Олсен є найяскравішими представниками і шанувальниками стилю бохо шика, іноді в своїх образах немає, але миготливий наряд в стилі гума.