Якщо осінній сині отримав на Голлівудські зірки, або протикультурні тенденції почали залучати представників популярної культури, але факт залишається тим, що знаменитості все частіше захоплюють себе в пригнічення чорної, а в макіяжі воліють не менше темних відтінків.
[Scarlett Johansson для W Magazine]
На прикладі популярної співачки Katy Perry не перший раз підштовхується до гончарних тенденцій. Я не думаю, що я можу відновити хронологію подій, але я думаю, що вона експериментувала з кольором волосся. Оселившись на пурпурному відтінку, вона вирішила змінити свій цукерковий стиль казкових князів до образу таємничого виразу. Я не знаю, як він підходить з музикою, але я дуже люблю візуальний стиль Katie.
Габаритний зображення
3776999
І навіть завжди сонячний Емма Камінь на прем'єрі «Новий Людина-павук» у Франції одягнена в чорному сукню від Gucci. Макіяж доповнить Готичний погляд, який я особисто б закликав Готичний чарівник, бо в ньому щось чарівне.
Taylor Momsen - відомий коханець з чорної наряди, шкіра, елегантний мережива і, звичайно, потужно не вдалося чорного олівця очей. Її стиль складно визначити в одному слово, але це десь між панковою склею і чарівною готицею.
Р
Не дивно, що їх кінорежисер перейшов на темну сторону. Крістен Вартість, як і деякі з її детракторів або ні, заслужено вважається одним з найбільш стильно підібраних зірок. Цей образ дещо неуспішний з точки зору макіяжу і зачіски, хоча в цілому Крістен виглядає чарівно в готичного плаття з березня.
Він буде любити мене не кажучи вже про актриса Rooney Mara, яка після реінкарнації в Lisbeth Salander протягом тривалого часу проходив цей долястий (спадок, де ви хочете) і дещо драматичний образ.
Флоренція Welch відома своєю фіерією локонів і еклектичного стилю. Вона сміливо міксує збір винограду і боху з модними речами. Але є й готичні образи. Не тільки на заходах, але і на сцені. У одному з інтерв’ю співак зізнався, що в один раз вона була дуже обсесована «Твілайком» і великими, вона часто знаходить «красу в темних речах», крім того, Флоренція в певній мірі вважає себе Готом.
Це те, що гот важко назвати, тому це Nicole Ritchie, однак, на церемонії нагородження Alma Ritchie з'явився в чорному плаття Mathieu Mirano з досить важким макіяжом, який тільки підкреслив темний, драматичний образ.
Не дивлячись на те, що Мері-Кате і Ашлі Олсен є найяскравішими представниками і шанувальниками стилю бохо шика, іноді в своїх образах немає, але миготливий наряд в стилі гума.