1047
Рейтинг серії
Я послідовний nerd, який не може дивитися повнометражний фільм одночасно, але може ковтати сезон 1 серії в день. Причини цього можуть бути різними, хоча одне зрозуміло - серія вигідні, особливо в Сполучених Штатах, тому вони намагаються зробити їх якомога цікавіше, щоб привернути увагу глядачів, а в той же час рекламодавців. І ми будемо моркви в пострадянських країнах мають цікавий і якісний продукт, адже наше національне мило залишається милом.
Портал MyShows.ru збирає всіх шанувальників серії, має відповідний рейтинг, тобто скільки людей дивляться цю серію, її рейтинг і відповідно рейтинг. Цей рейтинг цікавий тим, що він ґрунтується на тому, що наші люди дивляться, не здувалися західними критиками. Ось рейтинг, серед серії 20 я маю справу з 12.
Якщо ви не знайшли свого улюбленого серіалу, то тут можна знайти повний рейтинг.
Параметри рейтингу періодично
20 місце
Замок/Кастле (2009)
Дата виходу: 9 березня 2009 - ...
Країна: США, Scripted.
Жанри: детектив, драма, злочин
Канал: ABC (US)
IMDB рейтинг: 8.3 з 10 (31,390)
Рейтинг фільму: 8.23 з 10 (9,382)
MyShows рейтинг: 4.39 з 5 (12,563)
Зустрічайте Річардський замок - успішний письменник детективного жанру, який в останній книзі загинув свій головний герой. Але це здається, що один з шанувальників свого таланту, як і раніше книги - копіювальні злочини з'являються в місті, скопіювати з вбивчою точністю, способи, що замок загинув у своїх роботах. Так, наш письменник-перевага був покликаний до NYPD-підрозділу, щоб допомогти знайти вбивця.
р.
19 місце
Втеча / В'язниця Перерва
Дата виходу: 29 серпня 2005 – 15 травня 2009
Жанри: кіно, драма, пригоди
Канал: FOX (US)
IMDB рейтинг: 8.6 з 10 (127,107)
Рейтинг фільму: 8.73 з 10 (32,937)
MyShows рейтинг: 4.4 з 5 (18,610)
Михаїл переконує невинність свого брата, засудженого за смерть і вирішує відновити правосуддя. Він навмисно вчинив злочин, за яким він кінчив у в’язниці, де його брат занепокоєний. Михаїл добре знає, бо він створив його як цивільний інженер. План рятувальних робіт блискучо простий.
Дуже розумна серія, нетипові в'язниці теми, я дивився в одному диханні. Я рекомендую для тих, хто хоче бачити щось дійсно нестандартне, але якісне і цікаве. Добре, якщо ви берете головний характер, зрозуміло, що це мрія всіх дівчат - вука, смарт, милий, алтруїстичний і одночасно справжній чоловік. . . . )
9364993
18 місце
Футурама
Дата виходу: 28 березня 1999 - ...
Країна: США, Анімація.
Жанри: комедія, мультфільми для дорослих, фантастика
Канал: Комедія Центральна (US)
IMDB рейтинг: 8.8 з 10 (63,620)
Рейтинг фільму: 8.14 з 10 (26,746)
MyShows рейтинг: 4.52 з 5 (16,288)
За смішним збігом, Фрі буде входити в майбутнє - в 3000-му році, де він чекає вірних друзів на обличчі божевільного робота Бендера і одностороннього Ліли.
Я люблю цей фільм, але іноді він просто вибухає. До числа тих, де потрібно «забути». Особливий гумор, цікавим чином відігравав тему майбутнього - Футурама люблять геки з усього світу. Як це звучить кукурудзяна, так як вона звучить, я зацікавився бачити її з точки зору «як це там у 3000 році? й
17 місце
Прогулянка мертвим / Прогулянка мертвим
Дата виходу: 31 жовтня 2010 - ...
Жанри: кіно, драма, сім'я, трилер, жах / супернатуральні
Канал: AMC (US)
IMDB рейтинг: 8.7 з 10 (138,633)
Рейтинг фільмів: 8 з 10 (18,897)
MyShows рейтинг: 4.12 з 5 (16,205)
Серія розповідає історію життя сім’ї шерифів після епідемії «зомбі» апокаліптичних пропорцій, що ковтають глобусом. Sheriff Rick Grime їде з сім'єю і невеликою групою вижили в пошуках безпечного місця для життя. Але постійний страх смерті кожен день приносить важкі втрати, що робить персонажі відчувати глибину людської жорстокості. Рік намагається зберегти свою сім'ю і виявити, що все більший страх тих, хто пережили, може бути більш небезпечним, ніж безглуздий мертвий роумінг землі.
16 місце
Поза Франце / Фринге
Дата випуску: 09 вересня 2008 - ...
Жанри: детектив, драма, фантастика
Канал: FOX (US)
IMDB рейтинг: 8.5 з 10 (59,357)
Рейтинг фільму: 8.12 з 10 (12,716)
MyShows Рейтинг: 4.25 з 5 (16,623)
Olivia Dunham, молодий агент FBI, вимушений працювати з персоналом вчених, щоб розслідувати непередбачувані явища. Серед працівників цього секретного відділу пожежної безпеки є доктор Вальтер Єпископ – щось між Єйнштейном та Френкенштейном, його сином з І кварталом близько 200, ніколи не закінчили школу, з картковими боргами та Ніною точністю, які працювали за секретною організацією протягом 16 років. NB спеціальний агент Філіп З метою вивчення паранормальних явищ.
15 місце
Клініка / Скраби
Дата виходу: 02 жовтня 2001 – 17 березня 2010
Жанри: комедія
Канал: ABC (US)
IMDB рейтинг: 8.6 з 10 (101 511)
Рейтинг фільму: 8.61 з 10 (44,395)
MyShows рейтинг: 4.57 з 5 (21,233)
, Україна
Після навчання протягом чотирьох років в медичній школі Джон Доріан працює в стажування в клініці. Разом з ним в одному місці буде застосувати отримані знання і його найкращий друг з коледжу Кріс Турк. Не існує практичного досвіду, молоді фахівці відразу занурюють в хаотичний світ життя.
Один з моїх улюблених шоу!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Я рекомендую всім, хто розуміє sitcoms.
До речі, я погоджуюсь з ідеєю, що Інтернси зіштовхуються з клініки, хоча кожен має свою думку.
14 місце
Перервувати поганий / Breaking Bad
Дата випуску: 20 січня 2008 - ...
Жанри: драма
Канал: AMC (US)
IMDB рейтинг: 9.4 з 10 (109,381)
Показ фільму: 8.78 з 10 (16,266)
MyShows рейтинг: 4.49 з 5 (16,425)
Р
Вальтер Білий, професор хімії в університеті. Він має дружину і відключений син, і його дружину чекає іншої дитини. Уерт вже не молодий і в цьому віці часто кричить, чим більше потрібно годувати сім'ю, і ви не можете ходити по заробітній платі вчителя, тому він змушений працювати в машинній мийці, де його студенти змусять його, а також його сина, інвалідність якого також постійно позбавляється.
Його брат-в-право працює для Адміністрації підсилення наркотиків і один день пропонує взяти участь в поході на будинок, де розташована метамфентамінна лабораторія. Під час рейду валідно бачить один дилер втечу з рейду, він виходить, щоб стати його колишньою студенткою.
Уерт вирішує зробити бізнес з ним про підготовку метамфетаміну, так як він перебуває в перерві, що він повинен втратити: він кинути свою роботу в машинній мийці, секс з дружиною обмежений тільки брутів на її складі, він був діагностований непроникним раком легенів, а його брат-в-право говорить, що метамфетамін приносить багато грошей. Хто ще може зробити чистий метамфетамін, але вчитель хімії?
Уерт і його партнер знімають причепа і влаштували там лабораторію, перед виходом на пустелі, звідси. Перший матч готовий, партнер Walt, Jesse переходить для його реалізації.
13 місце
Гра престолів / Гра престолів
Дата виходу: 10 грудня 2010 - ...
Жанри: дія, драма, фантазія
Канал: HBO (US)
IMDB рейтинг: 9.4 з 10 (192,834)
+7 (495) 780-09-42 доб.200-80
MyShows рейтинг: 4.66 з 5 (17,321)
Гра престолів заснована на серії книг Джорджа Р.Р. Мартіна. Це епічна силова боротьба, встановлена в величезному, феєричному царстві фантазії.
Я почав дивитися, тому що я не розумію, чому кожен був так званий про це шоу.
Спочатку я був в трохи шоку – жахливі сцени насильства, жорстокі сцени вбивства, занадто явні сцени сексу, часто одностатеві. Іноді я просто закривав очі в страхі. Що кожен отримує високий і не розумію, хоча це хороший фантазія, це цікаво дивитися, але це серія не стане вашим улюбленим.
573195
12 місце
Друзі / Друзі
Дата виходу: 22 вересня 1994 – 6 травня 2004 р.
Жанри: комедія
Канал: NBC (US)
IMDB рейтинг: 8.9 з 10 (163,992)
Рейтинг фільму: 8.98 з 10 (62,799)
MyShows рейтинг: 4.79 з 5 (22,048)
Немає коментарів.
Про цю серію не знає тільки лази.
Найхолодніші сидять
11 місце
The Vampire Diaries / The Vampire Diaries _ The Vampire Diaries _ The Vampire Diaries _ The Vampire Diaries _ The Vampire Diaries
Дата випуску: 10 вересня 2009 - ...
Жанри: драма, романтика, жах/супернатуральні
Канал: СВ (US)
IMDB рейтинг: 8.1 з 10 (71,935)
Рейтинг фільму: 7.86 з 10 (36,563)
MyShows рейтинг: 4.12 з 5 (19,831)
Це лише чотири місяці, так як трагійська катастрофа, яка загинула своїх батьків і Олени Гілберт, 17, і її брат Джеремі, 15, як і раніше намагаються відновити від втрати і повернутися до нормального. Олени завжди був великий студент, красива і популярна дівчина в школі, але зараз дуже важко для неї приховати її садіння з зовнішнього світу. На початку навчального року увага Олени та її друзів привертає до нового студента, таємничого та красивого Стефана Салаватора.
Стефан є вампіром, який є сотні років і намагається жити мирно серед людей, незважаючи на те, що його брат, Дамон, є втіленням вампірної жорстокості і крові. Тепер два брати вампіра, один хороший, інший злий, борються за душі Олени, її друзі, та інші в місті Мистичні водоспади.
Тепер це, ймовірно, головна вампір saga, і damon Salvatore pushed Edward Kalen на списку sexiest vampires.
Ця серія була допущена до успіху – директори зуміли вловити момент, коли вамперські оповідання стали на вершині популярності плюс красиві актори плюс гарна картина плюс історія «проста дівчина від людей», яка кожен хоче врятувати.
Першими двома сезонами є просто шик, потім був страшний для мене, щось придумало, і кожен епізод був заснований на тому, що потрібно було знищити половину міста, щоб врятувати Олени, хоча розваги ділянки не знизили.
р.