Фото Париж Хілтон

Флерія нових фотографій принесла на своїх послідовників у Twitter, надихнула любов Пари Хілтон. Зараз на 31-річній чоловічій плечі соціаліту набагато молодше, оскільки Хілтон датується 21-річною іспанською манеквінською річкою Vaiperi. Де вона забрала його, залишається таємницею, але зараз, навіть з великим бажанням, вона навряд чи позбавляється від нього: Річка качка як ванна лист. Але тепер Париж на сьомому небі від щастя і найкращої пристрасті до себе не бачить як метр або кілометр, так що вона не збирається позбутися від свого хлопця. Я думаю, що їх романтика буде кінчити просачно: вона стане більш-менш популярним, її гроші занурять його і / або він буде просто закохуватися дівчину того ж віку. Є багато варіантів, але це можливо, що все призведе до шикарного весілля і пучок маленьких Паризьких річок. Хоча важко вірити останні ...

Хеллоуїн 2012:

р.

З Nikki Hilton's сестра молодше:

Річка для Парижа не гірше подруги, тому що він щасливо закінчується багато годин покупок. Неважливо, як божевільна дитина.

Париж знаходиться в Китаї. «Хай Шанхай, де найкращий нічний клуб?» А робота і розваги – це прекрасне життя Парижа Хілтон.

р.

З улюбленою річкою:

Париж ще в великій формі:

839543

"Жито життя!"

Р

Я не пам'ятаю ім'я леді поруч з Парижом, але вона абсолютно жива. Це просто виглядає так - не дуже.

Р

Париж і Адам Ламберт:

р.

З Cara Delevingne:

399362.

Моя сестра Огляд фото ззаду ...

Paris Hilton Twitter: twitter.com/ParisHilton