1343
Фото Париж Хілтон
Флерія нових фотографій принесла на своїх послідовників у Twitter, надихнула любов Пари Хілтон. Зараз на 31-річній чоловічій плечі соціаліту набагато молодше, оскільки Хілтон датується 21-річною іспанською манеквінською річкою Vaiperi. Де вона забрала його, залишається таємницею, але зараз, навіть з великим бажанням, вона навряд чи позбавляється від нього: Річка качка як ванна лист. Але тепер Париж на сьомому небі від щастя і найкращої пристрасті до себе не бачить як метр або кілометр, так що вона не збирається позбутися від свого хлопця. Я думаю, що їх романтика буде кінчити просачно: вона стане більш-менш популярним, її гроші занурять його і / або він буде просто закохуватися дівчину того ж віку. Є багато варіантів, але це можливо, що все призведе до шикарного весілля і пучок маленьких Паризьких річок. Хоча важко вірити останні ...
Хеллоуїн 2012:
р.
З Nikki Hilton's сестра молодше:
Річка для Парижа не гірше подруги, тому що він щасливо закінчується багато годин покупок. Неважливо, як божевільна дитина.
Париж знаходиться в Китаї. «Хай Шанхай, де найкращий нічний клуб?» А робота і розваги – це прекрасне життя Парижа Хілтон.
р.
З улюбленою річкою:
Париж ще в великій формі:
839543
"Жито життя!"
Р
Я не пам'ятаю ім'я леді поруч з Парижом, але вона абсолютно жива. Це просто виглядає так - не дуже.
Р
Париж і Адам Ламберт:
р.
З Cara Delevingne:
399362.
Моя сестра Огляд фото ззаду ...
Paris Hilton Twitter: twitter.com/ParisHilton
Хеллоуїн 2012:
р.
З Nikki Hilton's сестра молодше:
Річка для Парижа не гірше подруги, тому що він щасливо закінчується багато годин покупок. Неважливо, як божевільна дитина.
Париж знаходиться в Китаї. «Хай Шанхай, де найкращий нічний клуб?» А робота і розваги – це прекрасне життя Парижа Хілтон.
р.
З улюбленою річкою:
Париж ще в великій формі:
839543
"Жито життя!"
Р
Я не пам'ятаю ім'я леді поруч з Парижом, але вона абсолютно жива. Це просто виглядає так - не дуже.
Р
Париж і Адам Ламберт:
р.
З Cara Delevingne:
399362.
Моя сестра Огляд фото ззаду ...
Paris Hilton Twitter: twitter.com/ParisHilton