5478
Джессіка Альба
Свіжі повсякденні луки дівчини, яка завжди в тренді. Дівчина названа Джессіка Альба.
Минулі образи 31-річного актора, дружина, мати і просто стильна краса тут і тут.
2 серпня 2012:
Джессіка і її дочка пішли на pool party. Jess має легкий сонник без рементів, простий flip-flops і стильний м'який кораловий сумочка над плечем.
23 серпня 2012:
Думка Джессіка дрочить в салон краси. Один з кращих луків на мій погляд, все було підібрано дуже добре (в плані безбарвності!).
Р
24 серпня 2012:
У ресторані на Заході Голлівуді завітали Джессіка. На молодій матері бірюзова туніка без рукавів, шкіряний жилет, легінси зі шкіряними вставками і сандалі, доповнює загальний вигляд. Дочка Альба намагається одягатися стильно.
18 вересня 2012:
Джессіка на день вона залишив Лос-Анджелес. Я не думаю, що це її колір.
28 вересня 2012:
Джессіка залишає танцювальну студію, яка знову почала відвідувати до зйомок у другій частині «Син-Сіті». Це дуже гаряча!
29 вересня 2012:
Jessica goes навколо west hollywood в a простий образ довго спідниця, a біла вершина і denim жилет. Вона має невеликий срібний гаманець на плечі.
3 жовтня 2012:
Джессіка повертається в готель після ділових зустрічей в Нью-Йорку.
р.
8 жовтня 2012:
Jess з її дочкою і її подруга на ходу в Лос-Анджелесі.
16 жовтня 2012:
Дочка від підготовчого класу, Джессіка пішла з нею в магазин для круп.
Жовтень 23, 2012:
«Міс Елеганс» виходить на офіс Санта Моніка.
3 листопада 2012:
Сім'я Альба-Варрен мала обід у ресторані La Pain Цитіден.
4 листопада 2012:
Jessica in casual форма в аеропорту Лос-Анджелес.
Минулі образи 31-річного актора, дружина, мати і просто стильна краса тут і тут.
2 серпня 2012:
Джессіка і її дочка пішли на pool party. Jess має легкий сонник без рементів, простий flip-flops і стильний м'який кораловий сумочка над плечем.
23 серпня 2012:
Думка Джессіка дрочить в салон краси. Один з кращих луків на мій погляд, все було підібрано дуже добре (в плані безбарвності!).
Р
24 серпня 2012:
У ресторані на Заході Голлівуді завітали Джессіка. На молодій матері бірюзова туніка без рукавів, шкіряний жилет, легінси зі шкіряними вставками і сандалі, доповнює загальний вигляд. Дочка Альба намагається одягатися стильно.
18 вересня 2012:
Джессіка на день вона залишив Лос-Анджелес. Я не думаю, що це її колір.
28 вересня 2012:
Джессіка залишає танцювальну студію, яка знову почала відвідувати до зйомок у другій частині «Син-Сіті». Це дуже гаряча!
29 вересня 2012:
Jessica goes навколо west hollywood в a простий образ довго спідниця, a біла вершина і denim жилет. Вона має невеликий срібний гаманець на плечі.
3 жовтня 2012:
Джессіка повертається в готель після ділових зустрічей в Нью-Йорку.
р.
8 жовтня 2012:
Jess з її дочкою і її подруга на ходу в Лос-Анджелесі.
16 жовтня 2012:
Дочка від підготовчого класу, Джессіка пішла з нею в магазин для круп.
Жовтень 23, 2012:
«Міс Елеганс» виходить на офіс Санта Моніка.
3 листопада 2012:
Сім'я Альба-Варрен мала обід у ресторані La Pain Цитіден.
4 листопада 2012:
Jessica in casual форма в аеропорту Лос-Анджелес.