Футуризм

Побачимо, як це і що? Я часто уявляю таку екскурсію, особливо я зацікавлений в тому, як вони будуть одягатися в далекому майбутньому. Хоча, можливо, це не особливо необхідно, оскільки сучасні дизайнери зробили зрозуміло, що наступний сезон буде відзначений Футуризмом.

Антон Ваккарелл

Я був приємно здивований, що на відміну від попередніх експериментів в цьому напрямку, сучасні модні тенденції зручні і практичні. Вони можуть використовуватися в побуті, не тільки на катавлі. Підтвердження моїх слів можна знайти в останніх колекціях дизайнерів з всесвітньою репутацією.

Габаритний зображення

Gianfranco Фере

Наприклад, модний будинок Balenciaga використовує для своїх новин матеріал, який можна порівняти з технічним фільмом. Він тонкий, прозорий і віддає металевий блиск. Вони пропонують одягатися в комбінезонах, які я люблю, виготовлені з тканини для паратрупів. На светрах і джемперах є слова, як приєднатися до переплетених поїздок і з блакитного.

599 р.

Моя увага була особливо приурочена до колекції такого гіганта модного бізнесу як модного будинку Chanel. Не тільки зробив шоу, в оточенні шумних вітротурбін (і підлогових зміщених сонячних панелей), моделі виглядають як гості з іншої планети. Відмінною рисою є те, що брови прикрашають кристали, які ви згодні, по собі незвичайне. Друки, які були на одязі, я викликала об'єднання з місячним грунтом, щось космічне. Представлена колекція відрізняється жорсткою геометрією та кубиками.

р.

Марні практично повністю закинуті звичайними принтами, замінюючи їх кольоровими блоками. Я думаю, що Малевич хотів би таку ідею, враховуючи, що ці блоки схожі на твори авангарду, які він подав дорогу. Тут активно використовується поєднання різнокольорових площин найпростіших геометричних контурів. Багато нарядів були виготовлені з лакованої шкіри.

до 1 2 3 4 5+

Цікаве бачення майбутнього на лінії МакК (Alexander McQueen). Згідно з Sarah Burton, їх остання колекція, в першу чергу, утопська мрія яскравого майбутнього. Як одна пісня співає «красивий далеко від того, щоб мене була жорстокою», тому тут виступить дизайнери цього бренду моди, в майбутньому ми будемо оточені райським, і жінки будуть як птахи, прикрашені тонкою сливою.

р.