928
Зірки голосують за
Якщо ви стежите за світом, ви вже знаєте, що Барак Обама переобрано на другий термін. Він залишається в Білому домі ще 4 роки. Я – це політичне, але навіть так, я дійсно щасливий для нього. І як щасливий для свого кандидата американських свят...
Під час виборчої кампанії ми побачили, як потужний президент Обами. Знаменитості стоять за ним. Попереднє президент США може похвалитися такою підтримкою. І ще більше не вдалося впоратися з таким суперником поганий Mitt Romney.
Більше фактів. Америка зробила свій вибір, а зірки не виїхали. Так, суперзірки йдуть на опитування.
Katy Perry є великим прихильником пана Обами. Звичайно, вона не могла пропустити виборів.
Р
Katie, по дорозі, відмінно виглядає.
З радістю почуєте, що Обама перемогла.
Дядько! Потужність у людей! Я пишаюся тим, щоб допомогти вам ще 4 роки!
Sarah Jessica Parker, як звичайно, відрізняє себе від наряд. На День виборів вона проходила футболку, яка читає «Віва Обама».
Краса Гейді Клум також виконав її громадянський обов’язок.
Чудово виглядає: простий, спокійний і стильний
Ашлі Тісдейл пішов на опитування з мамою. О, як спекотні вони ... добре для людей.
Йош Дугамель носила футболку з наклейкою «Я волідий» на комплекті «Ви не знаєте».
670164
Холе Беррі – активна жінка без голодних захворювань. На дільниці вдалося голосувати і спілкуватися з людьми.
Дженніфер Гарнер пішов на опитування з дочкою Вілет.
Ben Affleck вирішив голосувати один одному. Він все ще стиглий, хоча роки приймають свій час.
р.
Активна позиція життя, як виявилося, Miley Cyrus. У нашій країні молоді люди можуть легко побити людей до опитування, а в Америці, всіх громадян, очевидно, є дуже свідомими.
«Діана Агрон» пішов на опитування.
Більше років. Я так щасливий!
Хілярний Duff пішов на опитування самостійно, без чоловіка і сина
Jennifer Jones dressed вгору для час
Mandy Moore також підтримав Обаму.
Я так гордість нашої країни і наш президент Барак Обама!
Мар'яна Обережна сама документувала свій серйозний рух - фотографувала право на дільницю
р.
А Бейонсе підтримував пана президента з життєрадісною футболкою, яка свого роду підкаже, що Тексани не залишають його в складний момент. Але звичайно вона зробила. Техаський проголосував за Mitt Romney.
Забіг. Визначено переможця. Америка зробила свій вибір.
Під час виборчої кампанії ми побачили, як потужний президент Обами. Знаменитості стоять за ним. Попереднє президент США може похвалитися такою підтримкою. І ще більше не вдалося впоратися з таким суперником поганий Mitt Romney.
Більше фактів. Америка зробила свій вибір, а зірки не виїхали. Так, суперзірки йдуть на опитування.
Katy Perry є великим прихильником пана Обами. Звичайно, вона не могла пропустити виборів.
Р
Katie, по дорозі, відмінно виглядає.
З радістю почуєте, що Обама перемогла.
Дядько! Потужність у людей! Я пишаюся тим, щоб допомогти вам ще 4 роки!
Sarah Jessica Parker, як звичайно, відрізняє себе від наряд. На День виборів вона проходила футболку, яка читає «Віва Обама».
Краса Гейді Клум також виконав її громадянський обов’язок.
Чудово виглядає: простий, спокійний і стильний
Ашлі Тісдейл пішов на опитування з мамою. О, як спекотні вони ... добре для людей.
Йош Дугамель носила футболку з наклейкою «Я волідий» на комплекті «Ви не знаєте».
670164
Холе Беррі – активна жінка без голодних захворювань. На дільниці вдалося голосувати і спілкуватися з людьми.
Дженніфер Гарнер пішов на опитування з дочкою Вілет.
Ben Affleck вирішив голосувати один одному. Він все ще стиглий, хоча роки приймають свій час.
р.
Активна позиція життя, як виявилося, Miley Cyrus. У нашій країні молоді люди можуть легко побити людей до опитування, а в Америці, всіх громадян, очевидно, є дуже свідомими.
«Діана Агрон» пішов на опитування.
Більше років. Я так щасливий!
Хілярний Duff пішов на опитування самостійно, без чоловіка і сина
Jennifer Jones dressed вгору для час
Mandy Moore також підтримав Обаму.
Я так гордість нашої країни і наш президент Барак Обама!
Мар'яна Обережна сама документувала свій серйозний рух - фотографувала право на дільницю
р.
А Бейонсе підтримував пана президента з життєрадісною футболкою, яка свого роду підкаже, що Тексани не залишають його в складний момент. Але звичайно вона зробила. Техаський проголосував за Mitt Romney.
Забіг. Визначено переможця. Америка зробила свій вибір.