Зірки голосують за

Якщо ви стежите за світом, ви вже знаєте, що Барак Обама переобрано на другий термін. Він залишається в Білому домі ще 4 роки. Я – це політичне, але навіть так, я дійсно щасливий для нього. І як щасливий для свого кандидата американських свят...

Під час виборчої кампанії ми побачили, як потужний президент Обами. Знаменитості стоять за ним. Попереднє президент США може похвалитися такою підтримкою. І ще більше не вдалося впоратися з таким суперником поганий Mitt Romney.

Більше фактів. Америка зробила свій вибір, а зірки не виїхали. Так, суперзірки йдуть на опитування.

Katy Perry є великим прихильником пана Обами. Звичайно, вона не могла пропустити виборів.

Р

Katie, по дорозі, відмінно виглядає.

З радістю почуєте, що Обама перемогла.
Дядько! Потужність у людей! Я пишаюся тим, щоб допомогти вам ще 4 роки!

Sarah Jessica Parker, як звичайно, відрізняє себе від наряд. На День виборів вона проходила футболку, яка читає «Віва Обама».

Краса Гейді Клум також виконав її громадянський обов’язок.

Чудово виглядає: простий, спокійний і стильний

Ашлі Тісдейл пішов на опитування з мамою. О, як спекотні вони ... добре для людей.

Йош Дугамель носила футболку з наклейкою «Я волідий» на комплекті «Ви не знаєте».

670164

Холе Беррі – активна жінка без голодних захворювань. На дільниці вдалося голосувати і спілкуватися з людьми.

Дженніфер Гарнер пішов на опитування з дочкою Вілет.

Ben Affleck вирішив голосувати один одному. Він все ще стиглий, хоча роки приймають свій час.

р.

Активна позиція життя, як виявилося, Miley Cyrus. У нашій країні молоді люди можуть легко побити людей до опитування, а в Америці, всіх громадян, очевидно, є дуже свідомими.

«Діана Агрон» пішов на опитування.

Більше років. Я так щасливий!

Хілярний Duff пішов на опитування самостійно, без чоловіка і сина

Jennifer Jones dressed вгору для час

Mandy Moore також підтримав Обаму.

Я так гордість нашої країни і наш президент Барак Обама!

Мар'яна Обережна сама документувала свій серйозний рух - фотографувала право на дільницю

р.

А Бейонсе підтримував пана президента з життєрадісною футболкою, яка свого роду підкаже, що Тексани не залишають його в складний момент. Але звичайно вона зробила. Техаський проголосував за Mitt Romney.

Забіг. Визначено переможця. Америка зробила свій вибір.