979
Фото PSY
Коли ви хвилюєте, що Парк Джей-санг співає в Кореї і ви не зможете зрозуміти, що він говорить (без Google, звичайно)? Немає, тому що oppa gangnam стиль завоював весь світ. Абсолютно всі перші лінії переконливих і незмивних графіків підкорюються цим життєрадісним і милим 34-річним виконавцем. PSY не може мріяти про це, але тепер авторитетний американський етикеток приймав його просування і популярність наступних хітів не можна відвертати. Отримати готовий, це просто початок ...
Стівен Spielberg сказав мені: «Чи ви для вашої енергії». Як я забув сьогодні!? ?
Співачка на виставці Джонатан Росс, яка захочилась зустрітися з корейською «феноменомон», у Великобританії:
No1 на Національній діаграмі Великобританії!
р.
ПСЙ позує з сертифікатом, що підтверджує його "Gangnam Style" відео стала найбільш улюбленою серед користувачів YouTube. З точки зору кількості вподобань, вона б'є навіть ЛМФАО з їх треком «Вечірній рок-антем».
Задоволений PSY-гони в Оксфордський університет, щоб дати мову та показати студентам реальний стиль Ганна:
Ви повинні бачити цю картину! Продуктивність в Парижі.
Скутер Браун, який колись виявив Justin Bieber у світ, тепер є менеджером PSY.
Scooter Браун woke мене вгору в 5am тому що у мене є радіо інтерв'ю сьогодні. Як пощастило я, щоб мати такий пуховий менеджер і брат!
Чи не весело це з засновником Twitter? Я і Джек Дорсі.
Р
Особистий паспорт на партію Samsung Galaxy NoteII у Торонто
Кава в Новій Зеландії ... Я повинен піти там, Scooter.
р.
Гей, сексуальна леді.
PSY на "Перегляд":
р.
PSY і Snooki:
Приєднуйтесь до мене на Reddit Q&A! Почати 5 хвилин...
Я зустрівся з легендарним Betty White. Як дізнатися мене? Латинки
Не пропустіть мене.
Найшвидшим людям світу! Марк Веббер і Себастьян Ветл!
Ерік Шмідт і я мав багато задоволення разом!
Корея божевільна про нього. Повністю продається:
р.
Сама річ з Лас-Вегасом:
PSY навчає Hugh Jackman як танцювати:
Вчора, PSY було приємно, що його відео YouTube було переглядало понад 700 мільйонів людей:
Стівен Spielberg сказав мені: «Чи ви для вашої енергії». Як я забув сьогодні!? ?
Співачка на виставці Джонатан Росс, яка захочилась зустрітися з корейською «феноменомон», у Великобританії:
No1 на Національній діаграмі Великобританії!
р.
ПСЙ позує з сертифікатом, що підтверджує його "Gangnam Style" відео стала найбільш улюбленою серед користувачів YouTube. З точки зору кількості вподобань, вона б'є навіть ЛМФАО з їх треком «Вечірній рок-антем».
Задоволений PSY-гони в Оксфордський університет, щоб дати мову та показати студентам реальний стиль Ганна:
Ви повинні бачити цю картину! Продуктивність в Парижі.
Скутер Браун, який колись виявив Justin Bieber у світ, тепер є менеджером PSY.
Scooter Браун woke мене вгору в 5am тому що у мене є радіо інтерв'ю сьогодні. Як пощастило я, щоб мати такий пуховий менеджер і брат!
Чи не весело це з засновником Twitter? Я і Джек Дорсі.
Р
Особистий паспорт на партію Samsung Galaxy NoteII у Торонто
Кава в Новій Зеландії ... Я повинен піти там, Scooter.
р.
Гей, сексуальна леді.
PSY на "Перегляд":
р.
PSY і Snooki:
Приєднуйтесь до мене на Reddit Q&A! Почати 5 хвилин...
Я зустрівся з легендарним Betty White. Як дізнатися мене? Латинки
Не пропустіть мене.
Найшвидшим людям світу! Марк Веббер і Себастьян Ветл!
Ерік Шмідт і я мав багато задоволення разом!
Корея божевільна про нього. Повністю продається:
р.
Сама річ з Лас-Вегасом:
PSY навчає Hugh Jackman як танцювати:
Вчора, PSY було приємно, що його відео YouTube було переглядало понад 700 мільйонів людей: