Модні відбитки

Не так давно минулі тижні моди, які диктують тенденції для всього світу, показали, що принти квіткових малюнків, тропічних рослин і екзотичних тварин будуть супроводжувати нас в новому сезоні. Але є щось нове, яке я хочу поділитися.

Модні відбитки р.

Модні відбитки

Франкенштейн

Модні відбитки

Найпомітнішим для мене є те, що Крістофер Кане пропонує весь світ, щоб покласти на блузи, теми та сукні з зображенням Frankenstein, грали Борис Карлоф. Друки представлені в двох тонах: помаранчево-рожевий і фіолетовий. Несподівано, ви не скажете нічого.

1990Р. 2199Р.

Модні відбитки

Модні відбитки

Чорні жінки та середні віки

Модні відбитки

Скандал і звинувачення в рацизмі перетворили принти модного будинку Dolce & Gabbana для своїх творців. Не дивлячись на відсутність чорних моделей на катанку, зображення жінок з чорною шкірою активно використовуються в колекції. Ще одним широко використовуваним мотивом для друку збірки стала історія середньовічної халаври.

Модні відбитки

Модні відбитки

Модні відбитки р.

Модні відбитки

Модні відбитки

Символіка Рапера

Модні відбитки

Важко уявити, але рапсовий символізм і стиль проникають в моду прет-а-порту. У новій колекції Джеремі Скотт активно використовують такі атрибути цієї субкультури як долари і золоті ланцюжки.

Модні відбитки

Модні відбитки

Банківські ноти

Модні відбитки

Марія Катанцу також використовується зображеннями банківських нот у її колекції. Правда, модний дизайнер став буксируванням грошей з різних країн. Крім того, будинок пропонує одягатися в одязі з друком штампів.

Модні відбитки

Модні відбитки р.

Модні відбитки

Модні відбитки

Модні відбитки

Весталь

Модні відбитки

На мій погляд, один з найделікатніших принтів були зображеннями священиків богів Vesta - Vestal women. Ця ідея була втілена на катанні дизайнера Allesandro Del Aqua для бренду N21 від Alessandro Dell'Acqua. За даними історії, лише найкрасивіші і невинні дівчата Риму можуть стати вестальами.

Модні відбитки

Модні відбитки р.

Модні відбитки

Птахи в золоті клітки

Модні відбитки

Варто відзначити моделі бренда Thakoon, щоб піти на подіум в нарядах, прикрашених принтом птахів в золотистих клітинках, так як модний світ був ірморований, що дизайнер Tanuka Panichgula переживає психічну кризу, а в його колекції хоче його заявити.

Модні відбитки Р

578176

Модні відбитки р.

Написи

Модні відбитки

Привертайте увагу і лаконічні принти бренду Acne. Вони просто один з трьох написів: Музика, колаж і нові.

Модні відбитки

Модні відбитки

Модні відбитки

Модні відбитки

Сафарі

Модні відбитки Р

Мрії пригод в дикій Африці припадуть до серця принтів бренда Carven. Вони використовують зображення диких тварин і тропічних рослин.

Модні відбитки

Модні відбитки

Модні відбитки

Фотографії тканини

Модні відбитки

Бренд Hussein Chalayan зробив всіх подряпин своїх голів над їх друком. На щастя, вони стали фотографіями тканини.

Модні відбитки

Модні відбитки

Модні відбитки

Троянди

Модні відбитки

У висновку варто відзначити, що троянди обрані в якості друку від Dior і Preen.

59597

Модні відбитки