Дружній футболіст

Не загинаємо серця і скажемо, що ми ніколи не мріяли про те, щоб подружитися з красивими, відомими, успішними хлопцями. Я мріяв, кожен хоча б раз уявляв себе таким ніжним І, звичайно, не один десяток представників жіночого сексу, уявляв себе поруч з відомим футболістом.

Мрії, мрії, але насправді, футболісти з всесвітньою назвою вже прикріплюються дівчатам, не менш відомі і красиві. Я бачив цю практику після чемпіонату Європи 2012 року.

Це деякі з найгарніших дівчат світу, відповідно до чоловічих журналів, з якими я маю на увазі твердість. Серед них – співаки, моделі, актори зі світовими іменами.

Наприклад, подруга капітана португальської команди Cristiano Ronaldo це модель Ірина Шайк. Це те, що ми бачимо в Intimissimi рекламу.

Варто відзначити, що Ірина Шайк вже може вважатися професійним подругою футболіста, в минулому вона була в відносинах з Роналінго.

Навіть улюблений мільйона, співачка, яка перетворює аудиторію на її гарячу танці, Шакіра, не обходила представника цього спорту. З травня 2011 року вона друга половина Герарда Піканта, захисника Барселони. І помітив, що він пішов з ним, залишаючи сина колишнього президента Аргентини, з яким вона була знайомства за 11 років.

Херсон

Я повинен сказати, що іспанська команда, як правило, відрізнялася від вибору супутників. Знаменита дівчина має свого капітана Ікера Касільяса. Влітку 2013 року він планує маррі сексуального телеведуча Sarah Carbonero.

2377624

Габаритний зображення

Про пара моделі Sarah Brender і футболіст Bastian Schweinsteiger ми можемо сказати, що для неї він є першим і єдиним. У 2006 році, коли Сара був занадто молодий, щоб мати багатий досвід любові.

р.

І нарешті, цариця і лідер усіх супутників футболістів Вікторія Бекхем. Не має сенс говорити про чоловіка. Цей об'єднання відомого футболіста Девіда Бекхема і екс-паперів не знімається сторінок глянцю. Незважаючи на всі заходи Вікторія в письмовій формі, оформлення і співу поле, загальна громадськість сприймає її в першу чергу, як дружина футболіста.

99