MTV ЕМА 2012

Премія MTV Europe Music Awards завершила серію пам’яток телебачення у 2012 році. Цього разу німецький Франкфурт був обраний як місце для заходу, і Heidi Klum (на мій погляд, очевидний вибір) був господарем. Як очікується, церемонія відбулася на великому масштабі - червоному килимі, запальних виступах, 6 нарядів для ведучого. Ну і нехай до точки. Під катоком є список кращих виконавців 2012 року за версією MTV та модного огляду з червоного килима заходу.

р.

Кращий Singer: Justin Bieber

Кращий Singer: Taylor Swift

Найкраща пісня: Carly Rae Jepsen, "Call Me Maybe"

Найкраща музика Відео: Cy "Gangnam Style"

Найкращий художник поп: Джастін Бібер

Кращий рок-гурт: Паркінг

Краща альтернатива художнику: Lana Del Rey

Кращий Хіп-хоп Художник: Нікі Мінай

Кращий Live Performance: Taylor Swift

Краща нова артистка: One Direction

Прорив року Карлі Рє Джепсен

Кращі вентилятори: Один напрям

Найкраще зображення: Taylor Swift

Найкращий артист танцю: Девід Гуетта

Найкращий американський артист: Ріанна

Краща російська артистка – Діма Білан

Найкраща європейська артистка - Діма Білан (!!! - Він побив навіть одну дирецію)

Тепер для чогось приємного. Плаття!

Ви не знаєте, як здивували мене, коли я бачив Rita Ora в цій сукні. Rita Ora, який, як правило, показує на червоному килимі в ексцентричних комбінезонах і trouser костюмах... а потім в цей вечірній туалет. Не можна думати про краще рішення, але ... Я спробував, як я можу звикнути до Rita в рубцевому створенні маршеси, але я не залишила почуття, що плаття існує окремо від свого власника. Для мене особисто цей образ можна описати в одному слово: дисгармонія.

Ще одна сукня з Stella McCartney продемонструвала нас Alicia Keys. Звичайно, цей стиль сукні не є новим для нас, але я не можу але зауважити дуже красивий і оригінальний зелений колір, який виглядає дуже незвичайно в поєднанні з темною шкірою Alicia. В цілому колірна гамма в цьому образі на висоті - травний зелений і моркво-червоний створюють унікальний ефект, а темно-срібло і класичний чорний манжет це поєднання до необхідного рівня. Я люблю цей наряд, але намисто ... Чому?

Тримпаль шоу Taylor Swift з'явився на червоному килимі в сукні її улюбленого дизайнера Gilles Mendel. Вибір наряду не здивує мене на всіх, але я все одно доведеться визнати, що плаття просто чудовий - дуже красивий колір і чудова обробка. Я радий, що для цього релізу Taylor відмовлявся від помади, завдяки яким образ вийшов дуже ніжний.

р.

Анна Вяліцина прогулялася на червоному килимі дуже, дуже неоднозначні наряди. Перш за все, я хочу сказати, що ця сукня ідеально вписується в стиль нашої моделі, особливо якщо ви пам'ятаєте її минулі образи - велика кількість чорних, дивних стилів, розрізається в різних місцях. Але якщо ви вважаєте це наряд за межі її стилю, його складно назвати успішним. Так, оригінальний і незвичайний, але це недорого і старомодний.

Carly Rae Jepsen вирішив експериментувати і вперше в моїй пам'яті спробували на ретро стиль. Працював! романтична сукня з ніжного срібного мережива з невеликою сливою і корсетним бодіцем прекрасно підійде співак. Звичайно, це не було без основних атрибутів ретро зображення - червона помада і лак для нігтів в тон.

Щоразу Lana Del Rey наряджає нудно і нудно. Цього разу переможець у номінації «Краща альтернатива художника» з'явився перед фотографами в сукні сатин темно-синій і невизначені чорні човни. Борн. Те ж можна сказати про все інше: аксесуари нудні, макіяж нудний, зачіска нудна!

3779768

р.

Якщо все нудно для Лани, то переможець останнього конкурсу пісні Євробачення, Лорін дуже весело. Неочищені сухі волосся, змащені спідниці на підлогу, шкіряні куртки на голому тілі ... Що це таке? Біла фарба?

Кім Кардашян прогулявся доріжкою в чорному сукні з глибоким вирізом і пишною спідницею хвоста, довжина якої була рівній висоті самого Кім. Я зізнаюся, я розчарував нарядом Кім - слив явно непотрібна і синтетична обробка спідниці не викликає позитивних емоцій.

Ще один наряд з ноткою оригінальності знаходиться на острові Ісаблель Фонтана, який за цей вечір перетворився в рок-дайва. Бразильська модель прогулялася на червоному килимі в щільному шкіряному комбінезоні з бахромою, металевими заклепками і повнометражним блиском. Ну, такий наряд має право існувати, але тільки в рамках цього заходу. В іншому випадку він буде асоціюватися з костюмом на Хеллоуїн.

Піксі Гельдоф також не відійшов від червоного ковроліну. І все завдяки своєму диву застібку у вигляді іржі цукеркового пакету. Ну, дух Хеллоуїна ще в повітрі. І серйозно, наряд Піксі виявився дуже смішним – навіть без «кандички», що привертало увагу всіх, замкнена сукня з цікавим принтом виглядає незвично.

Heidi Klum на Versace. У пам'яті цієї сукні я відчув, що я повернувся в 90-ті роки – це те, що модний будинок Версце створив в кінці минулого століття. Але це ще не про старомодності, але той факт, що ця сукня дійсно незручна, на всіх підрахунках. Занадто багато обробки, занадто багато розрізів і розрізів, занадто багато шнурів. Я не боїться цих слів, але плаття виглядає недорого і без смаку. Крім того, він високий час для Heidi, щоб змінити свій стиль більш елегантним, і не змішувати його голий тіло до усього світу.

Від невдалого килимового наряду до сценічних нарядів. Під час церемонії Heidi змінив шість суконь, багато з яких були більш успішними, ніж її непорозуміння від Versace. До речі, велика більшість сценічних костюмів, що ведеться, також працює італійського модного будинку.

р.

р.