Колекція газетних кліпів... Війна

Я точно те, що мій збірник газетних кліпів говорить про мене. Війна
На жаль, не кожен з нас має можливість подивитися на цю колекцію, тому намагайтеся розкрити ідентичність Андрії Warhal, ви повинні бути змістом не з газетними клипінгами, але швидше з газетними клипінгами про нього. Навіть з них неможливо зрозуміти, що він був, цей геній, який перетворився на сучасне мистецтво.

Я думаю, що не потрібно знову залити від порожнього до порожніх біологічних фактів. На щастя, тепер є інтернет, і кожен зможе задовольнити свої інтереси в датах «народженого, хрещеного, померлого». Про те, що зробив Андрій Warhol.

Перш за все, як творча людина, я був вражений і радий, що це було завдяки йому, що митці та інші представники творчих професій навчилися без сором'язливого і приємно сказати, що вони хочуть заробити гроші на своїх талантах, а не просто висловлювати себе. Він був Warhal, який привезв мистецтво на рівень інструменту для отримання грошей, великих грошей. У своїй біографії я прочитав фразу, що він подумав після того, як він повинен малювати те, що він любить більшість:

Ось як я почав малювати гроші.

р.

Andy Warhol, гармати

5376216

Andy Warhol, Оптичний автомобіль Crash

Andy Warhol, Квіти

191194

Deborah Гаррі по Andy Warhol

Саме бажання заробити, що мотивував Warhal, щоб оскаржити масу, активно просувати власний бренд. Це як народжується поп-арт. Відкликання елітизму і повороту на масу, реплікації всіх його творів – це абсолютно нові речі для мистецтва світу, які покладуть шлях до Анді до успіху. Це відкриття дозволило всім своїм виконавцям стати відомими, зрозумілими та фінансово успішними артистами.

р.

Ані зрозуміли, що світ дивно наївний. Люди готові заявити про недорогий суп музейний скарб, тим самим забезпечуючи його світову популярність і комфортне існування.

Геніус художника може бути суджений його протиріччям. Найцікавіші явища не можуть викликати неоднозначні почуття, а з Андрієм: одна половина людства вважає, що світанок нового мистецтва, друга – її повна деградація. Тим не менш, для обох з них був епітом Нью-Йорка: екстравагантний, непередбачуваний аестте.

Анім Warhol колись сказав, що мистецтво може бути будь-яким, важливо, щоб представити його людям. Підтвердження цього ми бачимо щодня всюди.

Іноді щось схоже на красиво, тому що це трохи відрізняється від оточуючих об'єктів – ці слова перетворили весь художній світ.

р.

Нью-Йоркський критик Paterson Sims писав:

Ми відчуваємо, що навіть у найтривіальніших і безглуздих свічках було велике значення. Своїм святам є поезія, вони розкривають суть речей.

Ми можемо говорити про це дуже довго. Кілька тисяч персонажів не скажуть все, що ви хочете. Але в висновку я хотів би процитувати свою заяву, яка в один раз утворилася мій зовнішній вигляд:
Чисті лінії так важливі! Дуже гарна людина. Неважливо, що вони носять, які вони здаються, скільки їх ювелірні вироби та вартість одягу, або як добре їхній макіяж: якщо вони не чисті, вони не погані. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Сальвадор Далі, Andy Warhol