Камарі

Історія Campari датується 1860 р., коли Gaspare Campari, які працювали як maitre liquoriste з 1842 р., почали подавати цей гострий напій зловленого червоного в його кафе Campari в Новарі. У цьому ж році Gaspare Campari заснував Gruppo Campari, щоб виготовити і розподілити свій напій, потім він переїхав до Мілана. У 1904 р. у м. Сєсто Сан-Гіованні розпочався виробництво камарію на заводі Сєсто Сан-Гіованни.
Під керівництвом Девіда Кампарі, сина Гаспаре, компанія почала експортувати напій в Ніцца та французьке місто Рівієра. Потім напій розширився в інші країни. Campari тепер розподілений в більш ніж 190 країнах і є степлером Gruppo Campari.

Campari створює календар щороку. Компанія приваблює зірки різних розмірів для створення образу. Всі фотосесії бренду без перебільшення розкішних і спокусливих. Тільки 9,999 примірників календаря підуть на шанувальників напою.
Salma Hayek був запрошений у 2007 році. Готель Кампарі. Вітальня 23.

- відео

Габаритний зображення

р.

У 2008 році красиві Єва Менди відіграли свою роль в епіці календарів Campari. Marino Parisotto був запрошений фотографом. На фотосесії з Євою були використані зображення з казок: «Кіндерелла», «Червона їзда», «Аліса в Чудоленді», «Мале русалка».

Джессіка Альба у 2009 році календар купальників Campari дуже пластиково зображений у фотографіях Марино Паріотто серед половинок чоловічих, амідної води і сонячних променів.
Як правило, я можу бачити носіння комфортного одягу і перенесення дитини. Одягнена Жінка Голий чоловік

р.

Календар Campari 2010 був представлений українською акторкою та моделлю Ольга Куриленко, відома своєю роллю в фільмі James Bond Quantum of Mercy. Слоган 2010 календаря «Одна жінка». Ніч. Один напій. «Необмежені можливості» (одна жінка). Один місто. Один напій. Необмежені можливості

Беніко Дел Торо став обличчям Червоного календаря в 2011 році розбиття 12-річної традиції: вперше в історії календаря був прикрашений чоловіком замість жінки.

«Я хотів би стати першим чоловіком, щоб приєднатися до Campari», - сказав він на прес-конференції. Я в хорошій компанії з моїми трьома подругами з попередніх календарів: Джессіка Альба, Eva Mendes і Salma Hayek. Календар 2011 року розповідає про дуже кіносюжетну історію, і як актор, він весело зробив це. Я з нетерпінням чекаю на реакцію шанувальників Campari до нового стилю та драми календаря.
Президент Кампарі Груп Боб Кунц-Козвік пояснив, що компанія вирішила змінити стиль і напрямок календаря для позначення 150-річчя бренда. «Як тільки ми вирішили розбити традиції і знімати чоловіка на календар, Бенікіо відразу прийшов на розум, як ідеальний кандидат для цієї ролі», - сказав Боб. Він підкреслює прогресивні і космополітичні ідеї бренду з його магнетизмом і харизматичою особистістю.
Габаритний зображення

, доб. 117

р.

Р

Р

Р

Наступну зірку з'являтися на 2012 р. Кемпарі, Це кінець світу, Baby!, був Milla Iovovich. Я був так здивований і вдячний за те, що я був гість на календарі Кампарі. Він відомий своїми неймовірними фотографіями і особистістю. Я думаю, що люди будуть втілювати, коли вони бачать результати. Вони не забувають минулого, Milla - сказав він. Але з цього року був представлений на нашому блозі раніше, ми пропустили цей рік.

Згідно з ідеєю, 2013 видання розповідає про тринадцять яскравих фотоісторій про жінку, яка потрапила в світ чорних котів, зламаних дзеркал, горять свічки і духи. Метою проекту було занурення впевненості у собі людей, щоб допомогти подолати свої страхи, насолоджуватися життям без преюдії.

Я дуже люблю фільмування за 2013 рік. Я знаходжу тему суперстоків цікавим і захоплюючим, говорить Penelope Cruz. Ми створили дуже міцний і позитивний образ, який може знищити всі існуючі надзірки і усунути упередження.

175166 км

515194