АМ 2012

У Голлівуді немає дня! Цього року в рамках Ukrainian Music Awards 2012 відбулася зустріч з американською музичною премією. Традиційно я пропоную вам огляд червоного килима і список кращих виконавців за AMA.

АМ 2012

Перелік переможців більш ніж очікуваний - всі однакові імена.

Художник року – Джастін Бібер
Прорив року Карлі Рє Джепсен
Кращий поп/Rock Singer: Justin Bieber
Кращий поп/Rock Singer: Катерина
Кращий гурт: Маруна 5
Кращий альбом: Justin Bieber's "Believe"
Краща Країна Singer: Taylor Swift
Краща рапс / хіп-хоп художник: Nikki Minaj
Кращий Rap/Hip Hop Альбом: «Рожевий п'ятниця: Роман перевантажений» від Nikki Minaj
Кращі душі / R&B Сінгер: Усгер
Кращі душі / R&B Сінгер: Бейонсон
Best Soul/R&B Альбом: «Поговорення про розмову»
Краща альтернатива художнику: Linkin Park
Краща Латинська Американка Художник: Шакіра

Хірургічний досвід роботи на червоному килимі! Я чекав побачити ще одну хрустку сукню на ній, яка затягує її видатні форми, і отримав прекрасний вечірній туалет від Pamella Roland. Що приємно здивувати! Шифонна нарядка найбільш ніжного відтінку лаванди з м'якими кольоровими переходами, класичний подовжений боби з чубчиками, димний очей макіяж тон з платтям, елегантний ню помада ... Як красиво вона без всіх вульгарних хробів і клоун макіяжу!

АМ 2012

АМ 2012

АМ 2012

Jordin Sparks представила для громадськості дуже оригінальний і водночас ризикований наряд. Такий активний одяг (електичний друк, прозорі вставки, підказка нашивки) вимагає дуже стриманого каркасу - природного макіяжу, простого зачіски, відсутність деталей, можливо, навіть зчеплення в такому образі буде зайвим. Жординські стилісти зробили саме те, що цей наряд вимагав з них - дайте йому прийти до тебе. Я не можу сказати, що я збуджусь про плаття, але це чудово подається.

АМ 2012

АМ 2012

Вініді Клум продовжує відчайдушні спроби повернути свою молодь. Я погоджуюсь, що це звуки покірні і навіть грубі, але я не маю інших думок, коли я бачив її новий образ. Її гіпоуре золото плаття від Alexandre Vauthier знову дає нам вигляд всіх шармів супермоделі: прозорі вставки по всьому тілу, розріз до талії. На мій погляд, це занадто багато. Крім того, цей стиль не фарбує її фігуру на всіх - я не сперечаю, що її тіло знаходиться в великій формі, але наша німецька краса не може похвалитися талією. Я люблю Heidi Klum дуже багато, але її останні вихідні жахливі.

АМ 2012

АМ 2012

АМ 2012 р.

З огляду на те, що Keisha любов до дивних нарядів, її зовнішній вигляд вчора можна побачити як досить успішна спроба виглядати мило і жіночно. Сметана коктейльна сукня з начинкою і оригінальною формою вирізу може носити будь-яку середню жінку, яка незвичайна для Kesha. А масивне взуття на платформі і чорному манікюрі – спосіб співачки не втратити в цьому карамельному наряді.

АМ 2012

Carrie Underwood на Abed Mahfouz. Ця сукня має все, що успішний вечір туалету потребує - чудовий колір, святкове світіння, невелика слива, цікаві деталі у вигляді щільної вставки на талії і рукавах. Я дуже люблю це, хоча б низький промінь (замість світлових хвиль) краще виглядати з цим нарядом.

АМ 2012

АМ 2012

Я не можу вірити очі! Nikki Minaj в "нормальному" вечірній сукні? Я не знаю, що зробила зовнішню співачку, яка носить регулярний наряд за її стандартами, але мені подобається такий ребірт. Звичайно, Nikki доповнилося створення Monique Lhuillier з аксесуарами, зачіска і макіяж в класичному стилі, і її бантик навряд чи можна порівняти з красивим зображенням Julie Bowen, який вже wore це плаття на церемонії Emmy 2012, але Ms. Minaj переміщається в правильному напрямку.

АМ 2012

АМ 2012 р.

Я не збираюся сказати, що Taylor Swift чудово виглядає в її скороченому золоті мережива плаття Zuhair Murad, але не ви думаєте, що ми бачили все раніше? Більше одного разу. Я люблю Zuhair Murad і taylor, але іноді ви повинні бути менш передбачуваними.

АМ 2012 р.

АМ 2012 р.

Плаття Carly Rae Jepsen нагадує мене про ніжний лак для нігтів Deborah Lippmann (для цього виробника часто використовують різнокольорові пастельні блискітки в її лаках) і в цілому цей факт не може але будь ласка, оскільки колір і обробка сукні знаходиться на висоті. Стиль гірше. петля навколо шиї і спідниці, на мій погляд, виглядають банальні і старі.

АМ 2012

АМ 2012

АМ 2012

Безперервно бути ...