АМ 2012

Продовження модного рецензування з червоного килима 40-го American Music Awards 2012 На сайті Ви можете ознайомитися з посиланням.

АМ 2012

Стуси Клюєр в Collette Dinnigan. Сукня з гарною обробкою – це просто неможливе, щоб ви відчували очі! Так само можна сказати про кохану господиню (на тих ніжках!), але я ще додаю кілька сантиметрів до п'яти, або ви відчуваєте негативний вплив Heidi Klum (див. першу частину посту).

АМ 2012

АМ 2012 р.

АМ 2012

Келлі Роуланд зробив свій вибір на користь Naeem Khan і її вибір був повністю виправданий, тому що наряд красива. Сукня-кейс розумної довжини прикрашений цікавим дзеркальним додатком, завдяки якому весь наряд виглядає дуже святково і відповідає події. На мій погляд, це плаття має все - і жіночність, і вишуканість, і шик, і оригінальність. Чудовий вибір

АМ 2012

Carrie Washington's outfit - це мій абсолютно улюблений на 2012 AMA. Я повинен визнати, що Stella McCartney може зробити ці сукні, враховуючи її любов мінімалізму. Кар’єра воля тришарової сукні для сонце-жовтого кольору (ноут - повнометражна бахрома - хантіллі мережива), доповнена тоновим платтям та кораловими лаковими катерами тонувати помадою. Колірна гамма зверху, стиль незабутній, я підду.

АМ 2012

АМ 2012

АМ 2012

Недалеко від Carrie зліва і Ginnifer Goodwin - її образ я також ідентифікований в списку кращих зображень церемонії. Актриса віддала перевагу овечому романтичному плаття з бантом на комірі руки Оскар де ла Renta для килима. Ми знаємо, що Жан є віртуозом в підборі аксесуарів, і цей раз її наряд також був відмінно стилізований. І це стосується макіяжу і зачіски - образ ідеальний.

АМ 2012

АМ 2012

АМ 2012

Люсі Хале, який нещодавно став частим гостем різноманітних музичних обрядів, цей раз перетворився на класику. Що може бути більш класичним у світі моди, ніж маленька чорна сукня? Я дуже люблю спосіб Ms. Hale збити її наряд, тому що в разі МХП, це найголовніше. Великий намисто, шліфований зчеплення, червоне взуття - так, і знову так!

АМ 2012

Hayden Panettiere з'явилася на червоному килимі в коктейльному міні-плаття, і, можливо, це найнадійніший вибір для такої мініатюрної дівчини. Сукня прикрашена сотнями паєток з м'яким перловим перекриттям, а ремінці прикрашені тканинними кнопками, які дають наряду легкий ретро нотку. Дуже милий наряд, але вічні супутники Hayden - взуття на платформі - дуже важко і зіпсувати образ. Я хотів би відмовитися від сандалі, можливо, навіть контрастний колір - в тон помади.

1906254

АМ 2012

З народження своєї дочки рожевий став більш м'яким і більш жіночним, але вона ніколи не забуває її коренів скеля. На червоному ковроліні співак з'явився в бронзовій сукні з Катерини Дене, дизайн якого поєднує в собі вишуканість (у вигляді легкої плісированої спідниці) і витонченість (у вигляді верхньої частини металургійної шкіри з перфорацією перфорації. Ідеальне поєднання, яке повністю відображає суть Рожева.

АМ 2012

АМ 2012

Ще одна приголомшлива скеля diva Gwen Stefani в ансамблю від модного будинку Balmain. Я знаходився з відгуками модних критик, вони не були особливо натхненні цим нарядом, але я знаходжу його дуже цікавим і дуже Gwen-style. Куртка, прикрашена перлами і кристалами, виглядає королівськими, простими чорними катерами і шкіряними легінями, злегка балансує помпон верху, щоб весь образ виглядав гармонійно. Червона помада - нічого не сказати - божественно!

АМ 2012

Еліша Кутберт у виданнях Джорджа Чакра. Найпростіший крій, блискавки, створення простого геометричного друку, простого макіяжу, простого кольору без неймовірних комбінацій. Краса в простоті? Безумовно, так.

АМ 2012

АМ 2012