1158
Кевін МакКідд
Я колись написав пост про сексуальних чоловіків, які не були в рейтингах. Тоді він був Бен Барнес. Цього разу я збираюся поговорити про абсолютно інший тип чоловіка – жорстокий назовні і дуже хороший і веселий. Я ніколи не думав, що я міг би використовувати слова «червоні» і «секси» в тому ж вирокі, але цей дивовижний актор розбудив всі мої стереотипи на шматки. Це Kevin McKidd, леді і джельмен!
Якщо ви бачили Анатомію сірого кольору, ви, ймовірно, бачили Kevin грати Dr. Hunt. Якщо ви не маєте можливості відновити.
р.
Кевін народився в Шотландії. Він випав з Шотландського університету, списав на його інжиніринговому майбутньому і вступив до Коледжу королеви Маргарету в драматичному відділі. Ні.
Останнім часом він активно виступає у великому кіно, хоча він не забув про серію.
Коротка фільмографія Кевін МакКід:
Бравсер (2012, голосове наповнення)
Персі Джексон і Lightning Thief (2010)
• Друг нареченої (2008)
• Повернутися до минулого! (2007)
• Останнє Легіон (2007)
Ганнібал: Сходження (2006)
Царство Небесного (2005)
• Рим (2005-2007)
Анатомія сірого кольору (2005-презент)
• Микола Ніклеби (2002)
• На голку (1996)
Він був одружений і має два діти: син Йосип і дочка Йона. У інтерв'ю він сказав, що він хотів своїх дітей виростити не в місті, але в природі. Кевін і його сім'я тепер живуть в Лос-Анджелесі, де він повинен переїхати через зйомок.
До речі, він має дивовижний голос. Він взяв участь у голосуванні Бравсера та навіть голосував персонажа Джезса Торента в легендарній комп'ютерній грі GTA: Віце-Сіті. Він також співає дуже душевно.
Kevin starred в Macallan Scotch Whisky комерційний режисер Анні Лейбовець. Рука майстра відразу видно, хоча є заслуга МакКідда.
Габаритний зображення
Шотландська людина, вона виходить, може бути прекрасний навіть в кіл. На мій погляд, є щось привабливе про McKidd, хоча його можна назвати красивим на розтяжці. Ви можете любити їх синими очима.
Ви оцінили негайний і . . Чоловіча краса цієї чудово червоної людини?
Якщо ви бачили Анатомію сірого кольору, ви, ймовірно, бачили Kevin грати Dr. Hunt. Якщо ви не маєте можливості відновити.
р.
Кевін народився в Шотландії. Він випав з Шотландського університету, списав на його інжиніринговому майбутньому і вступив до Коледжу королеви Маргарету в драматичному відділі. Ні.
Останнім часом він активно виступає у великому кіно, хоча він не забув про серію.
Коротка фільмографія Кевін МакКід:
Бравсер (2012, голосове наповнення)
Персі Джексон і Lightning Thief (2010)
• Друг нареченої (2008)
• Повернутися до минулого! (2007)
• Останнє Легіон (2007)
Ганнібал: Сходження (2006)
Царство Небесного (2005)
• Рим (2005-2007)
Анатомія сірого кольору (2005-презент)
• Микола Ніклеби (2002)
• На голку (1996)
Він був одружений і має два діти: син Йосип і дочка Йона. У інтерв'ю він сказав, що він хотів своїх дітей виростити не в місті, але в природі. Кевін і його сім'я тепер живуть в Лос-Анджелесі, де він повинен переїхати через зйомок.
До речі, він має дивовижний голос. Він взяв участь у голосуванні Бравсера та навіть голосував персонажа Джезса Торента в легендарній комп'ютерній грі GTA: Віце-Сіті. Він також співає дуже душевно.
Kevin starred в Macallan Scotch Whisky комерційний режисер Анні Лейбовець. Рука майстра відразу видно, хоча є заслуга МакКідда.
Габаритний зображення
Шотландська людина, вона виходить, може бути прекрасний навіть в кіл. На мій погляд, є щось привабливе про McKidd, хоча його можна назвати красивим на розтяжці. Ви можете любити їх синими очима.
Ви оцінили негайний і . . Чоловіча краса цієї чудово червоної людини?