Зачіски відомих жінок

2 листопада - Демі Ловато

Погляд з блондинним волоссям! Темно-сірий. Цього разу співачка вибрала трохи червоного відтінку, який, на мій погляд, додала до неї пару років. Спочатку, щоб побачити Демі блондинку був незвичайним, але потім любителі співачки скинули цей відтінок, і вони навіть почали подобатися йому (пара тижнів тому Ловато також сказала, що блондинка її улюблена і вона не збирається її змінити), але дуже мало пропущена і Демі змінила її розум, знову приєднується до рядів брюнеток.

5 листопада - Amy Adams

Ви хочете зосередитися на макіяжі і відкрити обличчя якомога більше? До зачіски, як Amy Adams, які, до речі, на цьому фото дуже схожа на Nicole Kidman.

8 листопада - Ріанна

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ріанна припинила експериментувати з кольором і оселилися на чорному кольорі.

8 листопада - Наомі Харріс

Пристрасний образ: темне волосся укладаються на одну сторону + соковита бордова помада.

9 листопада - El Fanning

Молода акторка - фанат аксесуарів для волосся.

Листопад 12 - Taylor Swift

Ця дівчина має всі викладені в полицях: консерватизм її улюблений. На MTV VMA вона з'явилась в стильній сукні, яка не відволікала увагу від себе. Блузка золи в поєднанні з об'ємними локами і результатом очевидна.

Листопад 12 - Alicia Keys

Нова стрижка - це нове життя. З коротким боком співак чітко освіжився і нарешті почав випускати нові пісні.

12 листопада - Тулиза Контоставлос

Британський співак продемонстрував ілюзію ретро-бабу на шоу «Х фактор».

40845534

15 листопада - Keira Knightley

Плетені волосся є хорошим тоном, але трохи необережно приклеюються пасма дають зачіску своєрідну родзинку.

19 листопада - Скарлетт Джоансон

Як правило, персональна перукарня зірки робить її еластичними локони, але цей раз він вирішив створити більш гламурний образ і зробив їх трохи м'яким, ніж звичайним. Немає скарг про зачіску, але це не перший раз, що макіяж не вдалося Scar.

Листопад 19 - Jessica Biel

Гладкий і блискучий стаканчик, як Jessica's, редактори рекомендують робити з праскою і особливим сироваткою. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що Biel краще без чубка, але вона і її стилісти мають власні думки.

19 листопада – Крістіна Аулера

Кріс запам'ятався своїм образом з фільму «Бурлеск» і на одному з подій показало гладкий боб. Вона крута з карою, але це просто вуг, так що не мучить.

Габаритний зображення

19 листопада - Рожевий

У домашніх умовах така укладка малоймовірно робити, але Рожевий працює плюси, тому вона завжди зверху. Один з небагатьох дівчат, які краще відключати з коротким волоссям, ніж довге волосся.

21 листопада - Diane Kruger

Ось як я уявляю Diana скручування. З цим супермодним зачіским з '50-х він виглядає просто дрібно, але мені подобається Kruger краще з пухким, пишним волоссям. Хабіт є серйозним бізнесом...

22 листопада - Cheryl Cole

Головний тренд краси сезону: Шапка лука. Черил має все відповідно до правил: довге темне волосся, легкий порошок, чорний олівець очей і темна вишня помада.

26 листопада - Йордан Данн

22-річна модель не повинна підготуватися до виходу. Не менший час на волоссі вона обов'язково збережена, тому що вона має такий гарний вигляд і цікавий відтінок, який особливий зачіска або укладання не потрібно. Це перший раз я бачив Йорданію, але вона красива.

26 листопада - Gemma Arterton

Актриса “роз’якшена” її строгий бант з грайливим джгутом злегка вигнутих локонів знизився. Решта волосся щільно прикріплюється до спини.

Листопад 27 - Agnes Dane

Моделі знають всі модні тенденції заздалегідь. Агнес вибрав з усього достатку тренд для гладкого волосся.

27 листопада - Charlize Theron

Гламур був unanimous: Charlize є настільки красивим, як ніколи. Тепер акторка розкривається в кінофільмі «Мад Макс 4» і тому довелося вирізати її волосся, що, на мій погляд, не так розгортається, враховуючи красу обличчя Ворона. Більш неприємний, що Charlie відновив і стрижка не виглядає на всіх.