Вони більше 40, але вони можуть дати голову до будь-якого 30-річного (я підкреслюю будь-який 30-річний) Mademoiselle, тому що вони добре дбають про своє тіло і обличчя. Звичайно, в Голлівуді більшість красунь спираються на ботокс і пластик, але є ті, хто ніколи не буде вдатися до таких косметичних і хірургічних процедур, щоб зберегти природну мобільність обличчя, життєво важливі для акторів високого класу і залишитися здоровими протягом багатьох років. Цей список включає в себе як.
Софія Вергара (40 років)
«Я люблю тебе!» актриса жартувала. Для підтримки п'ятої точки в тон, Софія проводить до чотирьох силових тренінгів на тиждень під суворим керівництвом персонального тренера з 20-річним досвідом Gunnar Peterson.
Р
Ангі Гармон (40)
Angie дивує її фігуру з чоловіком. 41-річний чоловік Jason Seahorn підтримує дружину і матір своїх трьох дітей у всіх подіумах:
«Ми почали займатися спортом давно. У компанії коханої людини, будучи активним набагато приємніше, говорить Jason.
Geri Holliwell (40 років)
Гері, схильні до повноти, протягом багатьох років сати на жовто-йодному раціоні, але усвідомлення того, що нічого хорошого голоду, що чергується з різким збільшенням ваги не ведеться, переходить до здорового харчування. Тепер співачка повністю відмовилася пити і штучні добавки.
Галене Беррі (46)
«Мій спосіб життя є вічною дієтою», - розповідає акторка, фігура якого може бути загиблою.
Nicole Kidman (45)
"Якщо у мене було більше часу, я виглядав набагато краще," Вона повинна бути прийнята, що протягом 45 років вона добре виглядає, але, як вона сказала в інтерв'ю, це не її заслуги, але заслуга косметолога і материнської природи, яка присудила їй тонку фігуру.
Дженніфер Лопес (43)
Хоча Джен наполягає, що потрібно любити себе будь-яким: повний, тонкий, красивий і не так багато, вона ретельно контролює її зовнішній вигляд. Зайдіть в салон краси та перукарню в найкоротші терміни. Аміровані стилісти співачки назвали її «Барбі з Бронксу».
Julianne Moore (51 років)
Юліанне є опонентом пластичної хірургії. Вона вважає, що в Голлівуді, кожен, з рідкісними винятками, вже пройшов під ножем хірурга, і що, не дивно, що не зробив жінок будь-якого молодшого віку.
«Що я зроблю на обличчя, я теж буде 51. Так чому змінити все? ?
Кріс Дженнер (56)
На відміну від того, вважає, що потрібно використовувати можливості, які дають вам і пластична хірургія, поєднана з «красними пострілами», не є найбільшим віце-президентом в житті.
Дженніфер Гарнер (40)
Дружина Ben Affleck вважає, що найкращим способом відновлення фігури після пологів є Пілатес. Вона, ймовірно, знає, що вона йде про, тому що Garner's a mom of 3.
Памела Андерсон (45)
Цього року «Спас Малібу» приймав участь у шоу «Данці з зірками» та завдяки руху дуже швидко прийшла у форму. У вересні цього року вона зарекомендувала себе в комерційному господарстві в знаменитому червоному купальнику.
Демі Мур (50)
Представник актриси зазначив, що ювілей відчуває себе великим і готовий вийти на новий рік з новими планами життя.
18297 р.
Kersty Ellie (61 років)
Американський шоу «Данці з зірками» працює чудесами. Керсти загубили вагу за допомогою пари розмірів, переглядаючи тонкі танці в міні-нарядах.
Габріельська спілка (40 років)
Секрет краси Габріла знаходиться в здоровій їжі, вона готує себе. Більшість всіх, актриса любить курку, приготовану на пару.
Мішель Pfeiffer (53)
До 31, Мішель вважається себе, щоб покласти його злегка, потворна. «Дульда, потворна ...» – як тільки ця чарівна жінка не викликала себе, але все змінилося після зйомок фільму «Відомі брати хліба», де актриса вперше відчувала себе впевненою. Чоловіки, залучені до процесу зйомок, а потім і знову, давали їй компліменти, і вона була тільки здивована підвищеною увагою.
Jennifer Aniston (43 років)
Секрет її юнацтва, актриса виявлена на виставці Conan O’Brien:
«Я зробив це те, що називається пілінгом. Екстремально! В першу чергу ви навіть не зрозумієте, що ви не будете виглядати як пожежна жертва протягом тижня, але потім мертва шкіра знежирюється і вісім днів, пізніше ви новаєте!
-Б
Гвинет Пальто (40)
Тренер Gwyneth Tracy Anderson коментує, що вона виглядає набагато краще, ніж вона зробила на 20 і похвалить її виконання. «Це мій найкращий студент», - сказав він.
Дженні Гарт (40)
Після розлучення Петра Фацинеллі Дженні вирішив витерти ніс її екс-люда і стати ще більш красивим, ніж раніше. Протягом трьох місяців вона втратила близько 10 фунтів, роблячи біг, ходити і їсти здорову їжу.
Камерон діаз (40)
Актриса дотримується правильного харчування, відвідує тренажерний зал, а її хобі включають дайвінг і серфінг.