Nicole Scherzinger плаття

1,1 км Чудовий брюнетка ніколь в блискучому білому Topshop плаття і пара high Charlotte Olympia взуття. У 34-му співачку чудово виглядає, особливо коли ви вважаєте її минулими проблемами під час комп’ютеру, що вона розповіла про інтерв’ю з телепрограмою «Замовити музику»:

Я захопив себе. Я був знежирений з тілом, я відчував І дуже самотні. Я ніколи не відчував себе, коли я був в групі. Я ніколи не вживала наркотики, але булімія я страждала від того ж наркоманії. Мені потрібно потерти себе, але з Льюїсом все змінилося.

Nicole Scherzinger плаття р.

2,2 км Сплеск кольору в студії - це коралова сукня Boudicca Platform13, що поєднує в собі кризіанські та McCaffrey взуття та ювелірні вироби BexRox. Лінія Нікола - це повна енергія та життя.

3. У Абстракт «орігамі плаття» Sass & Bide Nicole вміло поєднує в собі з ажурним взуттям Микола Кірквуд і оригінальні ювелірні вироби Марія Піана і Шаун Леан.

4. У Сукня Osman Yousefzada “ate” грудьми співачки, але для такого вирізу на нозі можна пробачити багато. У чорному кольорі Ніколь найбільш гармонійний.

5. Умань Білий, безумовно, підійде їй обличчя, але все ж не як темні тони. У білому костюмі Жан-П'єр Браганза з'явився в шостому тижні шоу.

6. Жнівень У довгу сіру сукню Олександр Маквін Ніколь нагадує прекрасний острівець.

7. Про нас Сукня Bibi Bachtadze чудово виглядає поряд з взуттям Giuseppe Zanotti, підібраним тоном.

8. У У п'ятий тиждень шоу суддя X фактора з'явився в Ерманно Scervino шкіряний ансамбль і взуття Giusep Zanotti.

9. Навігація У релізі, примушені збігатися з Хеллоуїном, не брали ніколь за сюрпризом, вона одягається в незвичайний комбінезон Julien Macdonald, взуття Giuseppe Zanotti і headdress Jay Barry Matts, завершила образ кішки жінки.

10. Смішні з життям nicole в гламурному John Richmond плаття і сандалі її улюбленого Giuseppe Zanotti.

11. Розкішний міні-роздріб Alpana & Neeraj в стилі Nicole.

12. Красива шифонова сукня Крістіана Аадневика з мереживним верхом, шурінгер для другого питання «X Factor». Чудова дівчина, яка, очевидно, втратила всі комплекси щодо зовнішнього вигляду. Тепер ніколь не сором'язлива про її ноги.

13.00 р. Золота нескінченна міні-плаття Крістіана Аадневіка виділила всі переваги фігури Nicole. Правда, в її фігурі немає недоліків, але головне - все ще в очах.