Стильна Evolution Kendrick

За 28-річний Анна Кіндрик, відома своїми ролями в фільмах «Я буду в небі» і «Твілай», одне, зрозуміло: для поліпшення вашого зовнішнього вигляду потрібно не тільки схуднути, але і знайти свій стиль. За останні 10 років, з яких ми займаємося відліком, Анна зробила значний прогрес як у цих «точах», тому є ще один візуальний довідник про те, як отримати себе в порядку. Я не скажу, що це простий і швидкий, але що ефективний є фактом.

2003 р.

На премії Незалежного Духа 18-річній Kendrick з'явився в абсолютно типовому луку часу, що складається з джинсової міні-спідниці і шовкової ажурної верхньої частини. Я не хочу прокоментувати на що-небудь, тому що для червоного килима цей образ чистої води є невдачею. У деяких дискотеці все ще можна носити (ми маємо в Росії напевно), але зірка і навіть на такому заході ... це не тверда. Звісно, все можна віднести до віку актора, але все ж буде залишатися осадом.

2007 р.

Після того, як вона отримала пропозицію на зірку у фільмі «Граніт науки». У той час як показав, що лютий період скоригував дівчину і о 22 вона придбала набагато вишуканіше, ніж в 18. На прем'єрі фільму «Граніт науки» Kendrick з'явився в чорному одязі, стиль якого запозичений з 50-х років.

Атласна тканина може виглядати як дуже дешево, так і дуже насичено, третій в цьому випадку не надається. Плаття з коктейлю Анни на фото нижче, більше підійде до першого, хоча порівняти цей образ з першим, я хочу сказати «Танк Боже!».

2009 рік

Продовжуємо. На мій погляд, це одне з кращих образів Анни, які вона представила правильно і вибрали з хорошої причини. Найімовірніше, це заслуга стилістів, але фігура Kendrick в цій сукні персик гідна особливої похвали.

Анна має красиву порцелянову шкіру і тому яскраві кольори на її погляді найбільш вигідні, але парадокс: на Гамільтон за камерою Нагороди, ні плаття, ні макіяж причина захоплення.

Експериментуючи з стилем на прем'єрі Twilight. Сага. Новий місяць" Анна з'явилася в шикарному Talbot Runhof міні-плаття з акцентом на асиметричному верхній частині. Не найкращий вибір, але для відкритого плеча і craving для всього нового Анни є тільки плюс.

На прем'єрі фільму «Я б у небі» в Лос-Анджелесі Анна продемонструвала яскраве зображення в маленькому грецькому стилі. Білий, безумовно, не її колір, але персик, бежевий і лляний костюм її набагато більше, хоча між ними не так багато відмінностей (нехай так? хто знає...

2010 р.

Триколірна літаюча сукня може бути фундаментом найкращого образу Анни, але невеликим переглядом у вигляді щільних чорних колготки позбавив його цього.

At The Critics Choice Awards, Kendrick wore a чорна створення Elie Saab.

На Золотому глобусі Анна отримала стоячу овуацію від модних критик в шикарній сукні Маршеса. Це дійсно хороший наряд, але трохи з форми.

Сукня fuchsia від Alberta Ferretti чудово освіжила акторку, додала пару точок на її фігуру.

Анна в яскравому сукні Emilio Pucci на BAFTA Awards.

Дуже жіночний і вишуканий. Що потрібно для Оскара.

Поступово Анна стала виготовленою елегантністю і вирішила взяти ризик, появивши на MTV Movie Awards у сексуальній та вибуховій сукні Zac Posen. Пізніше цей вихід був визнаний «спішним проривом» 25-річною акторкою.

The Ice Queen на the гламур журнал вечірка.

2011 рік

Починався рік для сукні Анни тьмяного і не віденський Вествуд.

Незабаром Анна зрозуміла, що вона втратила все, що вона була занадто довгою і, спираючись на перевірений бренд Zac Posen, з'явився на 100 найнебезпечніших людей журналу в світі. Великий вигляд, ви не можете порівняти з минулим.

Аксесуари, так макіяж яскраві ... eh, на фестивалі Sundance Film Anna може отримати такий гарний вигляд. Думка лука себе і ви будете розуміти, що це про.

Анна на прем'єрі комедії «Щоб вибачити, коли ви Expecting the Baby» в сукні Zuhair Murad.

Стильна Evolution Kendrick р.

2012 рік

Kendrick на ювілейному фестивалі в Торонто.

Стильна Evolution Kendrick р.