Майстер-клас з виготовлення різдвяних іграшок

На західному блозі я знайшов невеликий майстер-клас з виготовлення різдвяних іграшок з сюрпризом своїми руками.

Одна дівчина ділиться враженнями:

Коли я вперше відірвав мій сюрприз м'яч, посмішка виросла ширше і ширше, як я знайшов подарунки в пучку яскравого, кольорового паперу. Я хочу поділитися цією радістю з друзями. Я вирішив зробити цю презентацію самостійно.
Отже, вам буде потрібно: тонкий папір 10 різних кольорів, підходящих і красивих обгортань з цукерок, іграшок, блиску, швидкосухого клею.

При формуванні кульки краще вибрати сюрпризи невеликої круглої і плоскої форми. У центрі краще розмістити найбільший подарунок.

Вирізати смужки паперу і перехрещування, покриваючи якомога більше площі. Поставте кінці разом.

р.

Потім ми використовуємо смуги різного кольору. Не забудьте інвестувати невеликі подарунки, продовжити обгортання. Помістіть їх так, щоб ваша несподівана іграшка зберегла форму кульки.

, Україна

Залиште плоскі продукти для останніх обгортань.

Потрібні!
Фінал обгортка!!!

Після того, як ви зробили, прикрасить готова іграшка з тоншею, різнобарвними смужками.

888 р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.