Майстер-клас з виготовлення різдвяних іграшок

На західному блозі я знайшов невеликий майстер-клас з виготовлення різдвяних іграшок з сюрпризом своїми руками.

Одна дівчина ділиться враженнями:

Коли я вперше відірвав мій сюрприз м'яч, посмішка виросла ширше і ширше, як я знайшов подарунки в пучку яскравого, кольорового паперу. Я хочу поділитися цією радістю з друзями. Я вирішив зробити цю презентацію самостійно.
Отже, вам буде потрібно: тонкий папір 10 різних кольорів, підходящих і красивих обгортань з цукерок, іграшок, блиску, швидкосухого клею.

При формуванні кульки краще вибрати сюрпризи невеликої круглої і плоскої форми. У центрі краще розмістити найбільший подарунок.

Вирізати смужки паперу і перехрещування, покриваючи якомога більше площі. Поставте кінці разом.

Майстер-клас з виготовлення різдвяних іграшок р.

Потім ми використовуємо смуги різного кольору. Не забудьте інвестувати невеликі подарунки, продовжити обгортання. Помістіть їх так, щоб ваша несподівана іграшка зберегла форму кульки.

Майстер-клас з виготовлення різдвяних іграшок , Україна

Залиште плоскі продукти для останніх обгортань.

Потрібні!
Фінал обгортка!!!

Після того, як ви зробили, прикрасить готова іграшка з тоншею, різнобарвними смужками.

Майстер-клас з виготовлення різдвяних іграшок 888 р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.