без смаку одягнена

Якщо є краще, є гірше. Хто повинен бути відправлений на «Фашіон вироку» цього року?

Nikki Міндж

Де це відбувається? Це логічно, що важко знайти нормальний одяг для фігури Мінай, але з його грошима це банальне захоплення. Зображення фреака цікава для того, як час і цей час працює для Nikki. Після того, як Lady Gaga дивитися на своїх скручках з стилем не був особливо цікавим, і зараз, коли мода не емо з готами і не панк з косплеєрами, поява Minaj викликає тільки шкоду, тому що всі дані вона має, але звичайний стиліст не є.

Келлі Осбор

Келлі втратив вагу і відразу отримав претендію, без спору. Але з стилем вона ще має протеїн. Вона вважає, що вона сукні авангард, але модні критики думають її стиль смішний.

р.

Кіт Грахем

«Неуспішний клон Ріанни» зірка «Вампірські щоденники» називається Тиждень США. Я не думаю, що Кіт сліпо копіює. Особистість є там, але це на такому рівні, який ви хочете все відразу, і тому стиль дуже своєрідний. Кіт не хоче бути королевою килимом.

Коли я на телевізорі, на кіно або телешоу, я акторка і я повинен знайти середню землю, щоб не бути леді Гага або хтось, як це. Але в мій запасний час я можу відірватися і дозволити собі носити щось навіть занадто оригінально.

Ель Вентиль

El є на цьому списку, оскільки вона є 14 і сукні, як зріла леді.

Абурей О'День.

Обсесивний дисплей всіх його округлостей не добре. Ми будемо раді, що ми не побачимо Аубрі в папарзії літописах щодня, і будемо мовчати про відпочинок.

Rita Ора

Джей-З приніс Rita в суспільство, але не сказав їй, як одягатися. Motley як трохи parrot, Rita часто пропускає вибір нарядів, але можливо, що Джей планує і готує нас нову зірку à la Rihanna? Є багато чуток про декорд Барбадоса і її покровитель ( птах хотів літати і все, що), тому я не хотів би здивувати, що Джей має намір зробити Rita суперстар, який вирушить всіх. До сих пір нічого хорошого можна сказати про роботу або стиль Ори.

Helena Bonham Картер

Актриса 46 і нічого не має наміру змінити. Цей стиль не перший рік, тому кожен звик до нього. Ну, безсмачні і дрібні, головне, що вона відчуває себе комфортно і любила в одному репертуарі.

Леді Гага.

Перше об’єднання з словом «ображення» – леді Гага.

Хлое Сайвін

Хтось вважає її іконою стилю, і хто любить вогонь. Стиль Chloe - це його відсутність, хоча в 38, так, з цією цифрою, ви можете зробити щось краще.

Великий

Хто це? Що це таке? У пам'яті цієї жінки ви забули не тільки який стиль, але і те, що ваше ім'я.

Флоренція Welch

Якщо вона народилася кілька десятків років раніше, вона була зіркою, а не тут. Сучасна мода світу не переносить такого булінгу, хоча Флоренція сама, безумовно, цікава людина.

Carly Рей Джепсен

27-річний Як одягатися зірки? І ось чому співачка займає трохи від всіх, отримуючи кашу в результаті.