без смаку одягнена

Якщо є краще, є гірше. Хто повинен бути відправлений на «Фашіон вироку» цього року?

Nikki Міндж

Де це відбувається? Це логічно, що важко знайти нормальний одяг для фігури Мінай, але з його грошима це банальне захоплення. Зображення фреака цікава для того, як час і цей час працює для Nikki. Після того, як Lady Gaga дивитися на своїх скручках з стилем не був особливо цікавим, і зараз, коли мода не емо з готами і не панк з косплеєрами, поява Minaj викликає тільки шкоду, тому що всі дані вона має, але звичайний стиліст не є.

Келлі Осбор

Келлі втратив вагу і відразу отримав претендію, без спору. Але з стилем вона ще має протеїн. Вона вважає, що вона сукні авангард, але модні критики думають її стиль смішний.

без смаку одягнена р.

Кіт Грахем

«Неуспішний клон Ріанни» зірка «Вампірські щоденники» називається Тиждень США. Я не думаю, що Кіт сліпо копіює. Особистість є там, але це на такому рівні, який ви хочете все відразу, і тому стиль дуже своєрідний. Кіт не хоче бути королевою килимом.

Коли я на телевізорі, на кіно або телешоу, я акторка і я повинен знайти середню землю, щоб не бути леді Гага або хтось, як це. Але в мій запасний час я можу відірватися і дозволити собі носити щось навіть занадто оригінально.

без смаку одягнена

Ель Вентиль

El є на цьому списку, оскільки вона є 14 і сукні, як зріла леді.

без смаку одягнена

Абурей О'День.

Обсесивний дисплей всіх його округлостей не добре. Ми будемо раді, що ми не побачимо Аубрі в папарзії літописах щодня, і будемо мовчати про відпочинок.

Rita Ора

Джей-З приніс Rita в суспільство, але не сказав їй, як одягатися. Motley як трохи parrot, Rita часто пропускає вибір нарядів, але можливо, що Джей планує і готує нас нову зірку à la Rihanna? Є багато чуток про декорд Барбадоса і її покровитель ( птах хотів літати і все, що), тому я не хотів би здивувати, що Джей має намір зробити Rita суперстар, який вирушить всіх. До сих пір нічого хорошого можна сказати про роботу або стиль Ори.

без смаку одягнена

Helena Bonham Картер

Актриса 46 і нічого не має наміру змінити. Цей стиль не перший рік, тому кожен звик до нього. Ну, безсмачні і дрібні, головне, що вона відчуває себе комфортно і любила в одному репертуарі.

без смаку одягнена

Леді Гага.

Перше об’єднання з словом «ображення» – леді Гага.

без смаку одягнена

Хлое Сайвін

Хтось вважає її іконою стилю, і хто любить вогонь. Стиль Chloe - це його відсутність, хоча в 38, так, з цією цифрою, ви можете зробити щось краще.

без смаку одягнена

Великий

Хто це? Що це таке? У пам'яті цієї жінки ви забули не тільки який стиль, але і те, що ваше ім'я.

Флоренція Welch

Якщо вона народилася кілька десятків років раніше, вона була зіркою, а не тут. Сучасна мода світу не переносить такого булінгу, хоча Флоренція сама, безумовно, цікава людина.

без смаку одягнена

Carly Рей Джепсен

27-річний Як одягатися зірки? І ось чому співачка займає трохи від всіх, отримуючи кашу в результаті.

без смаку одягнена