Стильні наряди 2012

No. 20 - лют. Solange Knowles on Runway to Win Fundraiser for Barack Обама

Нагадували нам про це. Не питання зображення. майже. Зріз буде меншим, але не десь посередині. І так я можу чесно сказати, що тепер молодший стиль знахідок набирає мить і вона може виштовхуватися хоча б в цій області, якщо в інших це не працює.

Стильні наряди 2012

No. 19 - листопад. Rita Ora на MOBO Awards

Квіткові аплікації були вражені минулого року, але Rita вважає, що вони доречні зараз. Так, я розповім вам, вона справа. Добре виглядає.

Стильні наряди 2012

No 18 - липень. Гвен Стефані в Нью-Йорку

Нехай люди можуть носити такий костюм, але впевненість в собі врятує ситуацію. Gwen knows її гідність, незалежно від того, що вона носити, гламур говорить.

Стильні наряди 2012

No. 17 - Мар. Мішель Вільям на церемонії Оскар

Мішель мав багато поганого вигляду в її житті, але тепер вона сукні краще. У червоній Louis Vuitton актриса виглядала як справжня Голлівудська зірка, а не деякі Euphrosyne.

Стильні наряди 2012 Р

No. 16 - червень. Katy Perry на Spirit of Life Awards в Лос-Анджелесі

Повернутися до минулого. 20-й стиль Katie.

Стильні наряди 2012

No 15 - листопад. Міранда Керр в Нью-Йорку

З речами, такими як чобітники і міні сукні, вам потрібно бути обережним, але Міранда рідко неправильно, тому бантик вийшов помірно сексуальний, помірно схильний і навіть помірно стильний (це в п'ятнадцятому місці).

Стильні наряди 2012

No 14 - червень. Емма Камінь на прем'єрі Нью-павук в Мадриді

Визначено одне з кращих суконь нової колекції Dolce & Gabbana.

Стильні наряди 2012 р.

No. 13 - травень. Джессіка Альба на прогулянці в Лос-Анджелесі

Красивий образ для весни. Пастельні відтінки і яскраві акценти Джес вміло поєднує в собі в собі задоволення. Зручний і стильний, тільки "для" така відповідь на звичайні сірі кольори.

Стильні наряди 2012 Р.

No. 12 - Мар. Діана Кругер на фотогалереї фільму «Фаревелл, моя Королева» в Берліні

Я не можу прогнозувати, що Діана буде носити далі. У зв'язку з цим вона дуже мінлива і вона тільки працює для неї. Цей свіжий, комфортний і оригінальний образ, безумовно, несподіваний.

Стильні наряди 2012 Р

No 11 - вересень. Крістен Стюарт на кінофестивалі Торонто

Перший публічний зовнішній вигляд Стюарта, оскільки парадний скандал не тільки його найочікуваніший, але й його найстимальніший вигляд цього року. У плаття Zuhair Murad і lacquered Jimmy Choo взуття, хоча б вона не схожа на половинний живий Bella Swan, але навіть так емоції ще написані не на обличчі, але на жестах (у її випадку на пальцях лівої руки).

Стильні наряди 2012

No 10 - вересень. Sarah jessica parker в the valento яйця

Незважаючи на те, що зовнішній вигляд Сара не казковий, але в цьому створенні Валентина вона просто чарівна!

Стильні наряди 2012 р.

No 9 - листопад. Маріон Cotillard на заході в готелі Claridge

Крістіан Діор допомагає Маріону завжди і всюди. Ця сукня виглядає краще в спині, ніж в передній частині, але вона не повинна.

Стильні наряди 2012

No 8 - вересень. Емма Ватсон на прем'єрі «Зроблено бути готовим» в LA

Сукня-сюжети Емма Giorgio Armani не забуває своїх шанувальників. Справа в тому, що дівчина не часто з'являється в такому виді нарядів і це вихід є своєрідною подією (хоча Watson сама не приготувала до неї взагалі і, щоб говорити, створив образ поспішати).

Стильні наряди 2012

No 7 - жовтень. Alexa Chang на Chanel Fine Jewellery Вечірка

Маленька дівчина, яка живе в Алексі, зламана безкоштовно. Ніжна рожева сукня, блискуче взуття, квіткові прикраси ... ah, як солодка і солодка все це!

Стильні наряди 2012

No. 6 - Квітень. Лілі Collins в Cartier Juste Un Clou

Незвичайний образ для Лілі Collins, але як приголомшлива вона в ній! Навіть її брови, які дратують всіх, тут невидимі і мають абсолютно ніякої ваги. Вона буде носити костюми Dolce & Gabbana.

Стильні наряди 2012

No 5 - січень. Кар'єра в Лондонській критики

Невибагливі поєднання кольорів іноді добре. Яскраве червоне плаття Roland Mouret дивно гармонує з синім взуттям YSL.

Стильні наряди 2012

No 4 - вересень. Катерина Лицарлі на прем'єрі Анна Каренана в Лондоні

Одружена Кіра? Так, але не на червоному килимі. Він був своєрідним репетиційним, а репетиційним є чудовим і дуже модним в персиково-барвному сукні Chanel Couture.

Стильні наряди 2012

No 3 - травень. Chloe Moretz на прем'єрі фільму «Глоомі тіні» в Лос-Анджелесі

З випуском нової картини вбивця вирушили в червоний килим. Один з перших зображень я бачив, що якось відповідає віку цієї акторки (Чло 15 років).

Стильні наряди 2012

No 2 - лют. Кате Середньотон на відкритті портретів Люсіан Фрейд

Хоча Kate дотримується певного коду плаття, її наряди ніколи не нудні. Можливо, цей природний шарм відчуває себе себе, але навіть самі сірі і непристойні сукні починаються разом з посміханням Дюшеса, щоб грати з новими квітами. Звичайно, ми не говоримо про цю вовняну сукню, в стилі, що нагадує траншею, але про інші, менш успішні альтанки.

Стильні наряди 2012 Габаритний зображення

No. 1 - червень. Флоренція Welch у Великобританії створює вечір

Розкішна довга вечірня сукня від британського дизайнера Julian Macdonald є гострим і іноді навіть сміливим проявом сексуальності жінки. Флоренція в цьому образі неймовірно органічна не тільки завдяки наряді, але і завдяки більшості, на перший погляд, дрібні деталі, які утворюють весь образ повністю. Скарлетна помада і червоний лак нігтів додали пристрасну ноту до цибулі.

Стильні наряди 2012