Стильні наряди 2012

No. 20 - лют. Solange Knowles on Runway to Win Fundraiser for Barack Обама

Нагадували нам про це. Не питання зображення. майже. Зріз буде меншим, але не десь посередині. І так я можу чесно сказати, що тепер молодший стиль знахідок набирає мить і вона може виштовхуватися хоча б в цій області, якщо в інших це не працює.

No. 19 - листопад. Rita Ora на MOBO Awards

Квіткові аплікації були вражені минулого року, але Rita вважає, що вони доречні зараз. Так, я розповім вам, вона справа. Добре виглядає.

No 18 - липень. Гвен Стефані в Нью-Йорку

Нехай люди можуть носити такий костюм, але впевненість в собі врятує ситуацію. Gwen knows її гідність, незалежно від того, що вона носити, гламур говорить.

No. 17 - Мар. Мішель Вільям на церемонії Оскар

Мішель мав багато поганого вигляду в її житті, але тепер вона сукні краще. У червоній Louis Vuitton актриса виглядала як справжня Голлівудська зірка, а не деякі Euphrosyne.

Р

No. 16 - червень. Katy Perry на Spirit of Life Awards в Лос-Анджелесі

Повернутися до минулого. 20-й стиль Katie.

No 15 - листопад. Міранда Керр в Нью-Йорку

З речами, такими як чобітники і міні сукні, вам потрібно бути обережним, але Міранда рідко неправильно, тому бантик вийшов помірно сексуальний, помірно схильний і навіть помірно стильний (це в п'ятнадцятому місці).

No 14 - червень. Емма Камінь на прем'єрі Нью-павук в Мадриді

Визначено одне з кращих суконь нової колекції Dolce & Gabbana.

р.

No. 13 - травень. Джессіка Альба на прогулянці в Лос-Анджелесі

Красивий образ для весни. Пастельні відтінки і яскраві акценти Джес вміло поєднує в собі в собі задоволення. Зручний і стильний, тільки "для" така відповідь на звичайні сірі кольори.

Р.

No. 12 - Мар. Діана Кругер на фотогалереї фільму «Фаревелл, моя Королева» в Берліні

Я не можу прогнозувати, що Діана буде носити далі. У зв'язку з цим вона дуже мінлива і вона тільки працює для неї. Цей свіжий, комфортний і оригінальний образ, безумовно, несподіваний.

Р

No 11 - вересень. Крістен Стюарт на кінофестивалі Торонто

Перший публічний зовнішній вигляд Стюарта, оскільки парадний скандал не тільки його найочікуваніший, але й його найстимальніший вигляд цього року. У плаття Zuhair Murad і lacquered Jimmy Choo взуття, хоча б вона не схожа на половинний живий Bella Swan, але навіть так емоції ще написані не на обличчі, але на жестах (у її випадку на пальцях лівої руки).

No 10 - вересень. Sarah jessica parker в the valento яйця

Незважаючи на те, що зовнішній вигляд Сара не казковий, але в цьому створенні Валентина вона просто чарівна!

р.

No 9 - листопад. Маріон Cotillard на заході в готелі Claridge

Крістіан Діор допомагає Маріону завжди і всюди. Ця сукня виглядає краще в спині, ніж в передній частині, але вона не повинна.

No 8 - вересень. Емма Ватсон на прем'єрі «Зроблено бути готовим» в LA

Сукня-сюжети Емма Giorgio Armani не забуває своїх шанувальників. Справа в тому, що дівчина не часто з'являється в такому виді нарядів і це вихід є своєрідною подією (хоча Watson сама не приготувала до неї взагалі і, щоб говорити, створив образ поспішати).

No 7 - жовтень. Alexa Chang на Chanel Fine Jewellery Вечірка

Маленька дівчина, яка живе в Алексі, зламана безкоштовно. Ніжна рожева сукня, блискуче взуття, квіткові прикраси ... ah, як солодка і солодка все це!

No. 6 - Квітень. Лілі Collins в Cartier Juste Un Clou

Незвичайний образ для Лілі Collins, але як приголомшлива вона в ній! Навіть її брови, які дратують всіх, тут невидимі і мають абсолютно ніякої ваги. Вона буде носити костюми Dolce & Gabbana.

No 5 - січень. Кар'єра в Лондонській критики

Невибагливі поєднання кольорів іноді добре. Яскраве червоне плаття Roland Mouret дивно гармонує з синім взуттям YSL.

No 4 - вересень. Катерина Лицарлі на прем'єрі Анна Каренана в Лондоні

Одружена Кіра? Так, але не на червоному килимі. Він був своєрідним репетиційним, а репетиційним є чудовим і дуже модним в персиково-барвному сукні Chanel Couture.

No 3 - травень. Chloe Moretz на прем'єрі фільму «Глоомі тіні» в Лос-Анджелесі

З випуском нової картини вбивця вирушили в червоний килим. Один з перших зображень я бачив, що якось відповідає віку цієї акторки (Чло 15 років).

No 2 - лют. Кате Середньотон на відкритті портретів Люсіан Фрейд

Хоча Kate дотримується певного коду плаття, її наряди ніколи не нудні. Можливо, цей природний шарм відчуває себе себе, але навіть самі сірі і непристойні сукні починаються разом з посміханням Дюшеса, щоб грати з новими квітами. Звичайно, ми не говоримо про цю вовняну сукню, в стилі, що нагадує траншею, але про інші, менш успішні альтанки.

Габаритний зображення

No. 1 - червень. Флоренція Welch у Великобританії створює вечір

Розкішна довга вечірня сукня від британського дизайнера Julian Macdonald є гострим і іноді навіть сміливим проявом сексуальності жінки. Флоренція в цьому образі неймовірно органічна не тільки завдяки наряді, але і завдяки більшості, на перший погляд, дрібні деталі, які утворюють весь образ повністю. Скарлетна помада і червоний лак нігтів додали пристрасну ноту до цибулі.