812
Галузі
Жінки давно запозичили багато речей від чоловіків. Це штани, жилети, капелюхи, шприци, куртки, шкарпетки, панчохи, зв'язки. Так сьогодні я хочу запросити вас, щоб побачити, як можна зробити краватку лука своїми руками. Такі аксесуари часто використовуються відомими дизайнерами. Наприклад, Dolce і Gabbana мають розкішний, оксамитовий метелик. Якщо ви є шанувальником Марлене Дітріх, вам потрібно.
Візьміть це:
• два сегменти оксамитового вимірювання 15 х 9 см і 2 х 6 см
• шпилька краватки
• клей
• ручка
лінійка
По-перше, на великому шматку тканини, виводимо горизонтальні і вертикальні лінії, завдяки чому ділимо її на чотири рівних частини.
Де перетинають лінії, тримають пальцями і засувають деякий клей на лицьовій стороні.
Поверніть його всередину, складіть його навпіл і вичавіть її. Дозвольте мені висихати трохи. Вичавити ще одну крапельку клею на цьому боці. Повернути його разом. Робимо кілька разів на кожну сторону, поки ви досягнете краю. Варто бути акордеоном.
3610Р. 4200Р.
Потім візьміть меншу частину оксамиту, оберніть її по центру метелика і закріпіть її на спині.
3610Р. 4200Р.
Потім прикладіть шпильку або шпильку.
Війна Метелик готовий.
кв.м.
р.
Візьміть це:
• два сегменти оксамитового вимірювання 15 х 9 см і 2 х 6 см
• шпилька краватки
• клей
• ручка
лінійка
По-перше, на великому шматку тканини, виводимо горизонтальні і вертикальні лінії, завдяки чому ділимо її на чотири рівних частини.
Де перетинають лінії, тримають пальцями і засувають деякий клей на лицьовій стороні.
Поверніть його всередину, складіть його навпіл і вичавіть її. Дозвольте мені висихати трохи. Вичавити ще одну крапельку клею на цьому боці. Повернути його разом. Робимо кілька разів на кожну сторону, поки ви досягнете краю. Варто бути акордеоном.
3610Р. 4200Р.
Потім візьміть меншу частину оксамиту, оберніть її по центру метелика і закріпіть її на спині.
3610Р. 4200Р.
Потім прикладіть шпильку або шпильку.
Війна Метелик готовий.
кв.м.
р.