634
Свічки.
Це новорічний підхід до нас. Я не знаю про вас, я зв'язую його з гнівами, бенкетами, святами. І немає зимового Різдва, Епіфана. Цікава ідея для прикраси свят і зробити їх більш урочистими і приємними. Я не можу допомогти, але поділитися з вами.
Ми повинні:
свінгери
оливкова або рослинна олія
нож
- ложка
- матчі
Наріжте мандарину, близько 1/3 вершини.
З ложкою вийняти серцевину. Робити це так, щоб не пошкодити шкіру.
Рада: Краще вибрати індини з товстою скоринкою.
Після вилучення сердечника завжди те, що він підключається до шкіри. Ця частина буде служити гнітом. При необхідності вирізати трохи, не варто занадто довго.
98700 р.
В отриману ємність залити оливковою або рослинною олією. Але не заповнювати гніт повністю. Невелика ділянка має зупинитися.
Змочіть його в олії кілька секунд, його слід замочити занадто. Світло його.
Буває, що через надмірну вологу свічка не горить, після чого потрібно трохи сушити шкіру.
Отже, за допомогою звичайних залишків гнів можна прикрасити святковий стіл і зробити його оригінальним. Таку свічку запікати кілька годин. Але не скасовані правила пожежної безпеки!
Ми повинні:
свінгери
оливкова або рослинна олія
нож
- ложка
- матчі
Наріжте мандарину, близько 1/3 вершини.
З ложкою вийняти серцевину. Робити це так, щоб не пошкодити шкіру.
Рада: Краще вибрати індини з товстою скоринкою.
Після вилучення сердечника завжди те, що він підключається до шкіри. Ця частина буде служити гнітом. При необхідності вирізати трохи, не варто занадто довго.
98700 р.
В отриману ємність залити оливковою або рослинною олією. Але не заповнювати гніт повністю. Невелика ділянка має зупинитися.
Змочіть його в олії кілька секунд, його слід замочити занадто. Світло його.
Буває, що через надмірну вологу свічка не горить, після чого потрібно трохи сушити шкіру.
Отже, за допомогою звичайних залишків гнів можна прикрасити святковий стіл і зробити його оригінальним. Таку свічку запікати кілька годин. Але не скасовані правила пожежної безпеки!