Знаменитість Twitter

Ksenia Sobchak інформує всіх, хто Нікуся дав її окуляри. Найімовірніше, Нікоя Білоцерківська, aka blogger belonika.

Знаменитість Twitter р.

Знаменитий піаніст Keiko Matsui поділився фото з американського туру

Знаменитість Twitter

Знаменитість Twitter

Знаменитість Twitter

На Twitter Miley Cyrus рідко бачить її fiancé Liam Hamsworth і дуже часто її собаки. Співачка, як тільки не викликає свого чотириногого: і «насолоджуй мій», і «лівий ангел»

Знаменитість Twitter

Знаменитість Twitter

Розмір мови XXL

Знаменитість Twitter

Флоренція: Ліверпуль, спасибі!

Знаменитість Twitter

Знаменитість Twitter

KeSha запрошують послідовників для перевірки гламурного макіяжу. Найпривабливіше, але деякі, очевидно, помітили, що брови, необхідні для того, щоб зробити більш обережними.

Знаменитість Twitter

Katy Perry розкриває, як вона витрачала час в Дубаї Ця фотографія була досить проходжена для зображення для настінного календаря - вона дуже мальовнича.

Знаменитість Twitter

Blogger продиги Tavi Gavinson привітав Hayley Stanfield 16-го дня народження, поставляючи спільну фото високої якості

Знаменитість Twitter

Jesse J показав її удачливий bows

999 р.

Знаменитість Twitter

Тира Банки. Практично немає фотошопу.

Знаменитість Twitter

Аштон Кутчер привітає всіх, хто сьогодні перебуває у вершині. Якщо ви вгорі - спасибі вам, якщо ви ще не потрапили - прагнути до цього.

Знаменитість Twitter

Nicole Scherzinger: Покарана на кухню ... Я бачу шеф-кухаря одного з моїх улюблених британських страв. Великий

Знаменитість Twitter

Знаменитість Twitter

Дуже популярний у британській співаці Тулиса Контоставлос (Я підозрю, що вона краще відома в Росії як модель для чоловічих публікацій), розмістила фото з партії. Спробуйте і знайти британську секс бомбу на ньому.

Знаменитість Twitter

Знаменитість Twitter

А закуска - свіжі фото з Rita Ora's Twitter

Знаменитість Twitter

Знаменитість Twitter

Знаменитість Twitter