Зимові капелюхи зірки

Якщо у вас ще не було, це час, щоб зробити це! Здоров'я безцінна, а двір тепер просто розтріскування морозів. Як впоратися з погодними подіями і чим носити зимові капелюхи в пост.

Затишне зображення чарівника Джессіка Альба.

Білявка beauty amanda seyfried wore a різнокольорова в'язана шапочка для прогулянок з її улюбленою собакою.

Селена Гомес на презентації нової колекції одягу в блакитній шапці Adidas.

Вагітна Phearn Cotton зберігає свою голову теплими з бавовняною яскраво-блакитною кришкою.

Ellie Goulding в милій ложці капелюха.

Аеропорт "Whitney Port" знаходиться в самому серці міста.

р.

The true білявка є всі в рожевий: Париж Hilton і її bow капелюх.

р.

Червоно-чорно-біла смугова шапка доповнена ансамблем Ріанни.

Taylor Swift використовується для плаття яскраво в холодну погоду. Співачка обрала ковпачок.

Goldie Hawn має велику капелюх хутра, який виглядає дійсно багатим, але все інше погано.

соковитий акцент в образі Емма Камінь - в'язана шапка кольору свіжозрізаної трави.

AnnaLynne McCord в костюмі тренування і в'язаний білий комплект простого ковпачки і точно такий же шарф.

335869

За 46 років Bai Ling просто нереальний. Плюс, в'язана шапка з словами «Нью-Йорк» робить її ще молодшим.

Хутро зберігає вас від холоду. Ця правда добре розуміє Ліндасай Лохан.

Dakota Fanning подарувала смугасту кришку в ніжній колірній гамі.

Христина Aguilera's casual bow.

Крістен Белл в м'який марш капелюх. Я думав, що такий голов'я довгий пішов з моди, але, очевидно, я був неправильним.

Кім Кардашян в елегантному банті, доповненому великим в'язаним беретом.

Грайливий велосипедний образ: Катерина Перрі впало в дитинство носити смішний капелюх з вушками

Шапка Черил Коле «покращена» захистить вуха 100% від міцних поривів вітру.

Стара Голлівудська образ Келлі Брук є великим!

Моллі Король вважає, що її хутро капелюх добре йде з футболкою. Можливо, дівчина просто не врахувала те, що погода на вулиці або пішла від будівлі прямо до автомобіля, забуваючи про зовнішній одяг.

3610Р. 4200Р.

Кіт Вон Зношені зноси буряка злегка опускаючи його на одну сторону.

Ашлі Сімпсон

Ашлі Тисдейл

Мадонна

Кеіша Куль