Меган Фокс.

Цього року приніс до життя Голлівудської краси Megan Fox набагато більше, ніж вона могла уявити. І це щастя не в успішній кар'єрі, але в народження довгоочікуваної першої дитини, сина Ноа Шаннон, яка народилася 27 вересня 2012 року. Кілька років тому, ніхто не думав, що один з найсвіжіших дівчат в сучасному кіно залишить все позаду і починати думки про дітей, але Меган тільки знав, наскільки потужна її мрія має власну дитину. Уві сні з'явилася правда і недавно з новими повноваженнями, актриса занурилася в світлий світ. Молодий мати, на думку деяких шанувальників, став більш ніж ніжним і жіночним, але інші пропускають колишній Фокс - сексуальна дівчина від Трансформаторів, бджіливши, що Меган сам зіпсував її зовнішній вигляд. Кожна людина має свою думку, нав'язувати один проти іншого - дурна, але я думаю, що кожен з них погоджується, що мати найбільше вплинуло на стиль акторки. Meghan став більш елегантним і зарезервованим у виборі нарядів, а фігура (який дивовижний) є ще ідеальною.

Візьміть погляд на останні зображення 26-річного Megan.

1) 27 лютого Фокс взяв участь у шоу Джей Лено і, поспілкуватися з хостом про свою роль у фільмі «Діти не перешкодять сексу», навіть не кажучи вже про те, що вона хоче дітей і вже вагітна. У студії вона з'явилася в стильному комплекті Dolce & Gabbana і чорному взутті з щиколоткою від Brian Atwood.

2) Про третій місяць вагітності, актриса вміло задумана цікава позиція в вишуканому одязі кольору молочного геті від Elie Saab Haute Couture. Фото з фото виклику живопису «Діти не завадять сексу»:

(3) Перша «велика» Мегана після пологів відбувалася 28 листопада. У прес-конференції комедії «Adult Love» та розповіла про те, що вона планує зробити з її кар’єрою в майбутньому.

Жінки в кіноіндустрії можуть втратити свої іскри протягом багатьох років. Що ми страхуємо. Я порівняю його для баскетболістів, які 33 або 34, але люди кажуть, що вони старі, тому що вони займають місце молодших гравців. Сама річ з акторами. Я 26, але час стека. Я не маю багато часу, щоб добре виглядати, але я вдячний за те, що я знайшов вірний друг і партнер. Я відчуваю, що я за кам'яною стіною, і я дуже щасливий, що ми збираємось виростити старий разом, і що він любить мене, як старий я. Я не збираюся бути сексуальним бомбардувальником, я буду бути комедія актриса. ?

1990Р. 2199Р.

4) 7 грудня Мег і її чоловік Брайан Остін Грін взяв участь у березень святкування діеми Бабів, подія, присвячена всім Голлівудам мами і дамсі. А актриса поділилася найприємнішим, розповідаючи про новонародженого сина.

«Я люблю Ною зараз, і я не хочу, щоб зробити один крок від нього. Я не хочу, щоб піти в тренажерний зал, я хочу бути додому весь час. З матір'ю, я нарешті отримав відчуття смертності. Я знаю, що не вистачає часу в цьому житті, щоб бути з Ною. Ви усвідомлюєте, як швидкий час летить. Він тільки 8 тижнів, але я не хочу, щоб він росте так швидко. Коли він був тільки 5 днів, я підібрав його. Це може бути silly, але я хочу кожен другий для останнього назавжди. ?

5) 12 грудня Меган продемонстрував свою велику фігуру в Голлівуді на прем'єрі дорослої любові. Для цього вона вибрала туго вбрання бордової сукні Roland Mouret, доповненої чорними катерами з шипами з Крістіана Лоубутину.

р.

(6) У той же день акторка, разом з Джессі Альба, оголосила номінантів на премію «Золотий глобус» в овочево-принтовому одязі від Giambattista Valli.

Фотопарази після народження Нои:

Меган пообідати з чоловіком у ресторані. Ппараці, які не знайшли її біля лікарні після пологів, схвалили масову атаку.

р.

До закритого показу комедії «Адул любов».

У клініці «Беверлі Хіллз» зайняли сина на рутину.