Чудова Фаіна Раневська

* Життя занадто коротке, щоб витрачати на дієти, життєрадісних чоловіків і поганих настрою.

Ім'я * Багато людей скаржаться на їх зовнішній вигляд, і ніхто не скаржаться на свої мозок.

Ім'я * Чи є люди, які просто хочуть приїхати і запитати, якщо важко жити без мозку.

Жінки не слабше сексу, більш слабкий секс загнати дошки.

* Раневська запитала: що найважчих для неї?
до О, найважче, що я робити перед сніданком, вона сказала.
до Що це таке?
- Вибираючи ліжко.

Ім'я * Оптимізм – відсутність інформації.

Ім'я * У моєму жирному тілі сидить дуже тонка жінка, але вона не може вийти. І дав мій апетит, здається, що життя речення для неї.

Щоб досягти успіху в житті, жінка повинна мати дві якості. Він повинен бути розумним, щоб бути схожим на стильних чоловіків, і достатньо, щоб бути схожим на розумних чоловіків.

* Сім'я замінює все. Тому перед тим, як почати це, ви повинні подумати про те, що важливіше вам: все або сім'я.

Жінки, чоловіки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки,

Ім'я * Якщо жінка ходить з головою вниз, вона має коханця. Якщо жінка прогулялася з головою, вона тримає кохану. Якщо жінка тримає голову прямо, вона має коханця. Якщо жінка має голову, вона має коханець.

Мед, якщо ви хочете схуднути, їсти голий і перед дзеркалом!

Говорити і думати про мене, як ви, будь ласка. Де ви бачите кота, яка зацікавила про це мишей?

Ім'я * Коли я віддаю, я буду абсолютно нічого. За перші кілька місяців я сидю на скелястому стільці.
до А потім?
до А потім я починаю скеля.

Ім'я * Якщо ви одружилися, Аліошенко, то ви дізнаєтеся, що щастя. Але це буде пізно.