Ліндсай Лохан

Нарешті, викрали Ліндасай Лохан, що не подякувати людям, які надають вам фінансову допомогу, не дуже добре. Налаштовується з проблемами, знаменитістю (пропозиція LiLo нещодавно була скасована, і вона знову стикається з в'язницею) відправлена Чарлі Шен букет квітів і замітка вдячності і апологізації. Шарлі Вона допомогла Лохану відправивши свою перевірку на сотні тисяч доларів, щоб покрити деякі її податкові рахунки.

Чарлі: Я подарував їй сотню величі і вона не скажу подяку.

Шен, який в минулому мав проблеми з алкоголем, препаратами, протезами (і навіть зараз колишньою зіркою «Дві і пів Чоловіки» веде не найзручніший спосіб життя), став друзям з Ліндасом на множині фільму «Скарий фільм 5» (випущено в квітні 2013 року). Лохан прийняв перевірку, але забули сказати подякувати Шен. Він поставив 47-річний і в одному інтерв'ю він сказав, що він все ще чекав подяку від Лі Ло.

Як вона не може допомогти дівчатам, що він був в ліжку? (від Scary Movie 5)

Я не знаю, якщо я повинен вірити на сайті TMZ, але його репортери, якось вдалося дізнатися подробиці замітки Лохана до Шен. Ліндай захистив себе, написавши, що вона втратила телефон Шен (хаха) і так не могла зв'язатися з ним негайно. Тим не менш, цікаво дізнатися, чи бажає вона спонсорувати неприємну зірку, оскільки Лінсі все ще має борги.